Alle categoriëen

Informatie

Kofferlabels bedrukken

Bent u op zoek naar slimme, maar ook professionele, manieren om uw reisorganisatie te promoten? Laat dan uw eigen kofferlabels bedrukken bij Uwprinter.nl! Een promotiemateriaal dat de hele wereld over vliegt: dat is toch perfect?!

Onze voordelen: 

  • Zowel enkel- als dubbelzijdige bedrukking
  • Top kwaliteit
  • Hoogwaardig niet-scheurend papier
  • Scherpe prijs

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 40x188 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Optie

Prijzen en oplages

WAAROM ALS REISORGANISATIE KOFFERLABELS LATEN BEDRUKKEN?

Kofferlabels zijn ontzettend handig, alleen vergeten sommige mensen deze zelf te halen. Wanneer ze bij de bagageband op een vliegveld staan, herinneren ze zich weer waarom het handig was geweest om hun koffer te voorzien van een kofferlabel. Als reisorganisatie is het een enorm goed idee om kofferlabels te laten bedrukken in de huisstijl van uw organisatie en deze aan uw klanten te geven. U kunt de kofferlabels als een stukje service naar de klant toe opsturen. Grote kans dat de klant ontzettend blij is met het presentje en daardoor positiever over uw bedrijf gaat denken. Met een bedrukte kofferlabel kunt dus heel eenvoudig de verbinding van de klant met uw bedrijf versterken, waardoor de kans groot is dat de klant ook in de toekomst voor u kiest.

PROMOOT UW ORGANISATIE EENVOUDIG OVER DE HELE WERELD MET BEDRUKTE KOFFERLABELS

En door het label van de logo en huisstijl van uw organisatie te voorzien, is het ook direct een promotiemateriaal voor uw bedrijf. Iedereen die het label aan de koffer ziet, zal te weten komen over het bestaan van uw organisatie. En omdat het labels voor koffers betreft, kan dit overal ter wereld zijn! Reden genoeg dus om als reisorganisatie te zorgen voor eigen bedrukte kofferlabels!

HOE WORDEN BIJ UWPRINTER.NL KOFFERLABELS BEDRUKT?

Wanneer u de labels laat bedrukken door Uwprinter.nl, kunt u kiezen voor een enkelzijdige (4/0) of een dubbelzijdige (4/4) bedrukking. Uiteraard is het mogelijk om uw labels full-color te laten bedrukken, zodat deze extra goed opvallen. Wij raden aan om er altijd voor labels te kiezen die aan beide kanten bedrukt zijn. Hierdoor is er geen kans dat de blanco kant van het label naar buiten toe hangt en zal altijd duidelijk zijn van welke organisatie het label afkomt..

ZET DE BEDRUKTE KOFFERLABELS OOK HANDIG OP ANDERE MANIEREN IN!

Wanneer u eenmaal de bedrukte kofferlabels hebt ontvangen, kunt u deze ook op andere manieren ontzettend handig inzetten als promotiemateriaal. Voorzie de labels in dat geval niet alleen van het logo en de huisstijl van uw bedrijf, maar ook van de contactgegevens ervan. Hang de labels op plekken waar u maar wilt: om de sturen heen van fietsen op stations, om de stangen heen in treinen, om goodiebags op beurzen enzovoorts. Als u een beetje creatief bent, kunt u al op een aantal ontzettend slimme manieren komen die een groot effect kunnen hebben, maar die helemaal niet last.

KOFFERLABELS LATEN BEDRUKKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Wilt u graag kofferlabels laten bedrukken? Maar heeft u hulp nodig bij het ontwerpen ervan of wilt u graag advies bij het maken van de juiste keuzes tijdens het plaatsen van uw bestelling? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u hier graag bij!