Alle categoriëen

Informatie

Lolly doosjes bedrukken

Ontdek de kracht van gepersonaliseerde lolly doosjes voor effectieve bedrijfsreclame! Met onze bedrukbare lolly doosjes kunt op een subtiele en unieke manier reclame maken voor uw bedrijf. Begin al met bestellen vanaf slechts 50 stuks, een optie die zelden elders beschikbaar is. Deze unieke doosjes worden exclusief voor u vervaardigd volgens uw eigen ontwerp, enkelzijdig full-color bedrukt voor maximale impact.

Ontdek onze voordelen:

  • Kleine oplages
  • Eigen ontwerp
  • Snelle service
  • Productie in eigen huis

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 30x35

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

GOEDKOOP EN SNEL LOLLY DOOSJES BEDRUKKEN

Met lolly doosjes kunt u op een unieke wijze reclame maken! Of het nou gaat om reclame maken op een beurs of op een ander evenement, met de lolly doosjes van UwPrinter.nl valt u gegarandeerd op. Een papieren lolly doosje wordt in eigen opmaak gedruk en in de juiste vorm gestanst. Het papier wordt enkelzijdig bedrukt in full color. Bij UwPrinter.nl is het mogelijk om de lolly doosjes al te bestellen vanaf 50 stuks! De laagste oplage in heel Nederland. Heeft u juist een grote oplage nodig? Ook dat is mogelijk bij ons.

WAT KAN IK NOG MEER BESTELLEN?

Bent u op zoek naar ander uniek promotiemateriaal voor op evenementen? Maak dan gebruik van de patatzakken of van de ijshoorntjes sleeves. Ook deze producten worden full color bedrukt met uw eigen ontwerp. Ook voor eenmalige gelegenheden zoals productpromoties, verjaardagsfeestjes, trouwerijen of andere feestelijke activiteiten zijn deze producten ideaal om te gebruiken, aangezien eigen bedrukking al mogelijk is vanaf 50 stuks.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN LOLLY DOOSJES?

Geen probleem. Onze designers helpen u graag bij het realiseren van uw droom lolly doosje. U kunt er daarbij zeker van zijn dat uw wensen ook echt worden vertaald naar uw lolly doosje. Ook kunnen wij, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel om het eindresultaat te visualiseren. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze doosjes? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

BESTEL LOLLY DOOSJES EN DAN GAAN WIJ VLIEGENSVLUG AAN DE SLAG!