Alle categoriëen

Informatie

Patatzakken bedrukken

U wilt toch ook patatzakken met uw eigen opdruk? Deze papieren patatzakken met eigen opdruk zijn al te verkrijgen vanaf 50 stuks. Nergens anders zijn ze in een mindere oplage te verkrijgen. De patat- of frietzakken zijn gemaakt van Digigold Silk, 350 grams. Ze zijn te bestellen in uw eigen opmaak. 

Onze voordelen

  • Met eigen opdruk​
  • Vanaf 50 stuks.
  • Snelle service
  • Recyclebaar na gebruik

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Klein - 148x160 mm

  • Normaal - 148x200 mm

Papiersoort

Bedrukking

Gewicht

Afwerking

Prijzen en oplages

PATATZAK MET EIGEN BEDRUKKING

Naast de vele standaard prints bieden wij de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel eigen bedrukking. Bijvoorbeeld een patatzak in de huisstijl van jouw restaurant of frietzaak. Maar ook voor eenmalige gelegenheden als productpromoties, verjaardagsfeestjes, trouwerijen of andere feestelijke activiteiten maken wij speciaal bedrukte patatzakjes. Een eigen bedrukking is al mogelijk vanaf 50 stuks.

De friet- of patatzak heeft een handige scheurlijn, zodat het mogelijk is om met schone handen ook van de laatste uit de zak te genieten. Dit materiaal is afkomstig uit hernieuwbare bossen en is na gebruik 100% recyclebaar.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN?

Geen probleem, onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw droom frietzak. Je kunt er daarbij zeker van zijn dat jouw wensen ook écht worden vertaald naar jouw frietzakje. Ook kunnen wij je, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel om het eindresultaat te visualiseren. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze zakken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

BESTEL SNEL UW EIGEN PATAT- OF FRIETZAKKEN MET BEDRUKKING EN WIJ GAAN VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!