Alle categoriëen

Informatie

Popcornbekers bedrukken

Wilt u op een subtiele en unieke manier reclame maken voor uw bedrijf? Met deze popcornbekers gaat dat zeker lukken! U wilt toch ook popcornbekers met uw eigen opdruk? Ideaal om uit te delen bij een evenement. Deze bekers zijn al te verkrijgen vanaf 50 stuks. Nergens anders zijn ze in een mindere oplage te verkrijgen. Ze zijn te bestellen in uw eigen opmaak en worden enkelzijdig full color bedrukt.

Onze voordelen:

  • Snelle levertijd
  • Eigen opdruk
  • Vanaf 50 stuks
  • Recyclebaar na gebruik

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Groot - 110x185 mm

  • Normaal - 85x155 mm

Papiersoort

Bedrukking

Gewicht

Afwerking

Inhoud

Prijzen en oplages

POPCORNBEKERS MET EIGEN BEDRUKKING

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een geheel eigen bedrukte popcornbeker! Bijvoorbeeld een beker in de huisstijl van jouw restaurant of zaak. Maar ook voor eenmalige gelegenheden als productpromoties, verjaardagsfeestjes, trouwerijen of andere feestelijke activiteiten maken wij speciaal bedrukte popcornbekers. Een eigen bedrukking is al mogelijk vanaf 50 stuks.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN?

Geen probleem, onze designers helpen je graag bij het realiseren van jouw droom frietzak. Je kunt er daarbij zeker van zijn dat jouw wensen ook écht worden vertaald naar jouw popcornbeker. Ook kunnen wij je, indien gewenst, helpen met een drukproef of een handmodel om het eindresultaat te visualiseren. Heeft u hulp nodig bij het bestellen van deze bekers? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

Bestel uw eigen popcornbekers en wij gaan direct voor u aan de slag!