Alle categoriëen

Informatie

Rapportmappen bedrukken

Goedkoop rapportmappen bedrukken? Een project of rapport mooier presenteren dan in een snelhechter? Denk dan eens aan een rapportmap met een professionele uitstraling voor al uw presentaties. U kunt ze gebruiken voor A4 binnenwerk. U kunt kiezen om allen de voorkant te bedrukken of voor het bedrukken van de voor- én achterkant. Wilt u een mooi eind resultaat, dan raden wij aan beide zijden te bedrukken. 

Onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Geschikt voor A4 binnenwerk
  • Voorzien van snelhechter 2 gaats
  • Voor- en achterkant kan bedrukt worden

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 300x445 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAT ZIJN RAPPORTMAPPEN?

Rapportmappen kunt u gebruiken voor uw A4 materiaal ( flyers, folders, etc). U kunt kiezen om allen de voorkant te bedrukken of voor het bedrukken van de voor- én achterkant. Voor een mooi eind resultaat raden wij aan beide zijden te bedrukken. De inhoud van de rapportmap kan gehecht worden via de twee punt hechter die aan de binnenkant geplakt is. De breedte van de rug van de rapportmap is 5 millimeter. 

WAT HEB IK NAAST RAPPORTMAPPEN BEDRUKKEN NOG MEER NODIG?

Gaat u een project of rapport presenteren? Vergeet dan uw visitekaartjes niet. Deze kunt u ook snel en goedkoop door ons laten drukken. De mappen zijn ook handig voor school en je kunt extra handig en snel werken als je tabbladen gebruikt. Bent u opzoek naar een dikkere map, kijk dan eens bij multomappen. Niet meteen zo veel mappen nodig? Kijk dan eens bij verslagen of scripties. Hebt u vragen over het bedrukken van rapportmappen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

SNEL EN GOEDKOOP RAPPORTMAPPEN DRUKKEN? DAN ZIT U BIJ UWPRINTER GOED!

Goedkopere rapportmappen vindt u nergens anders, dus plaats dit product daarom nu in het winkelmandje en wij gaan direct voor u aan de slag.