Alle categoriëen

Informatie

Easydot stickers

het Luchtbellen onder uw stickers? Geen probleem met deze easydot stickers van UwPrinter! Deze is namelijk voorzien van een noppenstructuur waardoor de sticker eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen zijn! Ook het verwijderen is eenvoudig en zonder overige lijmresten. Ook kan iedereen het plakken!

 Onze voordelen:

  • Uw eigen ontwerp
  • Makkelijk te plakken en verwijderen
  •  Geen luchtbellen
  •  Scherpe prijzen

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Variabel formaat

Materiaalsoort

Bedrukking

Laminaat

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

Easydot stickers bij UwPrinter

De stickers zijn ideaal voor tijdelijke toepassingen of bijvoorbeeld ramen. Vaak worden de stickers gebruikt om een tijdelijke actie te promoten. Na der hand worden de stickers eenvoudig weer verwijderd zonder lijmresten achter te laten. Ook is het mogelijk om ze zelfs nog een keer te plakken! Door de noppenstructuur ontstaan er luchtkanalen in de lijm waardoor het eenvoudig bubbelvrij aangebracht wordt!

Easydot stickers toch niet wat u zoekt?

Met de topkwaliteit van UwPrinter weet u zeker dat uw stickers zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Zijn textiel stickers toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij UwPrinter hebben wij onder de categorie ‘stickers’ waanzinnig veel soorten reclame opties beschikbaar! Heeft u wel eens gedacht aan reflecterende stickers, standaard stickers of removable stickers?. Of kies voor een andere naamdrager zoals bijvoorbeeld onze naambadges. Zo hebben wij bij UwPrinter een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Vragen over opmaak of bestelling?

Met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp'ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw easydot stickers nu en we gaan direct voor u aan de slag!