Alle categoriëen

Informatie

Autostickers

Op zoek naar een rijdend visitekaartje van uw bedrijf? Dan zit u hier goed! UwPrinter levert namelijk autostickers met de beste kwaliteit. Het is de manier om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten!

Onze voordelen:

  • Uw eigen ontwerp
  • Makkelijk te plakken
  •  Aveny folie 7 jaars kwaliteit
  • Scherpe prijzen

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Variabel formaat

Materiaalsoort

Bedrukking

Laminaat

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

Autostickers bij UwPrinter

 U heeft bij ons verschillende keuze in formaat en afwerking. Zorg dat de temperatuur van de sticker tussen de 10 en de 32 graden zit als u ze wilt gaan plakken. Als het namelijk te warm is, kan de lijmlaag vloeibaarder worden en bij een te lage temperatuur wordt de lijmlaag erg brokkelig. De stickers moeten altijd op een schone en vetvrije ondergrond geplakt worden.

Autostickers toch niet wat u zoekt?

Met de topkwaliteit van UwPrinter weet u zeker dat uw stickers zo goed mogelijk gerealiseerd worden. Zijn textiel stickers toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij UwPrinter hebben wij onder de categorie ‘stickers’ waanzinnig veel soorten reclame opties beschikbaar! Heeft u wel eens gedacht aan reflecterende stickers, standaard stickers of removable stickers?. Of kies voor een andere naamdrager zoals bijvoorbeeld onze naambadges. Zo hebben wij bij UwPrinter een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Vragen over opmaak of bestelling?

Met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp'ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw autostickers nu en we gaan direct voor u aan de slag!