Alle categoriëen

Informatie

Handklappers bedrukken

Bent u op zoek naar een uniek promotiemiddel? Zoek niet verder! Bij UwPrinter.nl kunt u bedrukte handklappers bestellen, zelfs in kleine oplages. Bij ons is het mogelijk om de klappers te laten bedrukken op enkelzijdig full color en dubbelzijdig full color. De handklappers zijn onder meer geschikt voor kinderen en worden gemaakt in het formaat 320 x 450 mm. De handklappers worden gedrukt op 350 gram houtvrij mat mc silk.

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Gratis bestandscontrole
  • Full-colour of enkele bedrukking
  • Kleine oplages

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 310x450 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAT DACHT U VAN HET BEDRUKKEN VAN UW EIGEN HANDKLAPPERS?

Wilt u een origineel product en een ideaal promotiemiddel? Dan zijn de handklappers het juiste product voor u! Onze handklappers worden op dik papier gedrukt en in de juiste vorm gestanst en kan enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt worden in full color.

WILT U EEN EIGEN ONTWERP OP UW HANDKLAPPERS?

Voordat u begint met het ontwerpen van een eigen handklapper, is het handig om een werktekening te downloaden op de website van Uwprinter. De werktekening is gemaakt door onze interne vormgevers en geeft een beeld waar en wat gedrukt kan worden op de handklappers.

WAT IS DE LEVERTIJD VAN BEDRUKTE HANDKLAPPERS?

De levertijd van de handklappers is gemiddeld vijf werkdagen. Heeft u vragen over een snellere levering, dan staat de klantenservice voor u klaar.

WAAR KAN IK DE HANDKLAPPERS NOG MEER VOOR GEBRUIKEN?

De handklappers kunnen voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Het kan worden uitgedeeld bij kinderfeestjes, maar ook bijvoorbeeld met een wedstrijd of bij toernooien kunnen ze leuk gecombineerd worden. Papieren handklappers zijn ongekend populair bij jong en oud en zijn daardoor uitstekend inzetbaar bij bijvoorbeeld sportevenementen.

WAT IS DE MINIMUM OPLAGE VOOR HANDKLAPPERS?

Bij Uwprinter kunt u al bestellen vanaf een oplage vanaf 25 stuks. Dit is een uniek aantal en nergens anders te verkrijgen. Hoe meer klappers u per klant besteld, hoe lager de prijs per stuk wordt. Er is geen maximum oplage wat je niet kunt bestellen. Voor oplages groot en klein moet u bij Uwprinter zijn.

HEEFT U HULP NODIG BIJ DE OPMAAK VAN UW EIGEN HANDKLAPPERS?

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van een concept. Geen ontwerp is onmogelijk en geen bedrukking is te gek voor ons team! Wij helpen u graag. Heeft u hulp nodig, neem dan contact op met onze klantenservice.

BESTEL UW BEDRUKTE HANDKLAPPERS VOORDELIG EN SNEL ONLINE