Alle categoriëen

Informatie

Veelgestelde vragen

Algemeen:
Wat zijn de levertijden? 
De levertijd van de producten op de website vind je bij ´prijzen en oplages´ zodra je alle productspecificaties hebt doorlopen en hebt geselecteerd van het betreffende product.

Wat houdt een same-day delivery in? Een same-day delivery houdt in dat klanten die voor16.00 uur (afhankelijk van het product) een bestelling plaatsen en afrekenen, de andere ochtend om +/- 9.00 uur* geleverd krijgen. Een same-day delivery geldt alleen voor Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). 

* = Same-day delivery bestellingen worden bezorgd door POSTNL. Je ontvangt per mail een track and trace code om de verzending van je product te kunnen volgen. Graag verwijzen we je naar de Algemene Voorwaarden waarin vermeld staat dat UwPrinter.nl niet aansprakelijk en verantwoordelijk is voor verzending van het pakket door derden. Voor 95% worden de pakketten tijdig bij je geleverd. 

Kan ik mijn bestelling annuleren? Via de website is het helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren. Wel kun je je bestelling annuleren door binnen 15 minuten na het bestellen contact op te nemen met onze klantenservice per telefoon via het nummer 088 - 1 222 448.

Wie bezorgt mijn bestelling? POST NL bezorgt jouw bestelling. We kunnen uitwijken naar DHL als we constateren dat POST NL overloopt in hun capiciteit. 

Worden producten blanco verzonden? Neen, graag dit aangeven als dit wenselijk is. 

Waar kan ik mijn bestanden opmaken? Wij raden aan om de Adobe programma's te gebruiken, mocht je dit niet tot jou beschikking hebben is Canva een goede alternatief.