Alle categoriëen

Informatie

Spandoeken drukken met spoed

Met spoed een origineel cadeau nodig? Wat denkt u van een spandoek? Bestel ‘m vandaag en Uwprinter levert het doek vanavond al! Voor 16.00 uur gebeld, morgen in huis! Een spoedorder is mogelijk in heel Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende formaten spandoeken. De spandoeken worden standaard afgewerkt met ringen op de hoeken, zodat het doek eenvoudig kan worden opgehangen.

Onze voordelen:

  • Voor 16.00 uur gebeld, morgen in huis!
  • Afgewerkt met ringen op de hoeken
  • Spandoek op maat
  • Een origineel cadeau!

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Variabel formaat

Materiaalsoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

HOE SNEL KAN IK MIJN SPANDOEKEN DRUKWERK IN HUIS HEBBEN?

Voor 16.00 uur gebeld, morgen in huis! U dient dan wel het ontwerp ook zo snel mogelijk aan te leveren, zodat onze vormgevers aan het werk kunnen. Het makkelijkste is als u zelf al een ontwerp bedacht heeft, maar onze vormgevers staan graag voor u klaar. Wij kunnen er zelfs al voor zorgen dat het spandoek wordt afgewerkt met ringen, of te wel ogen, in de hoeken van het spandoek.

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET OPMAKEN VAN UW SPANDOEK?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of bij het spandoek ontwerpen? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van spandoeken en kunnen u dan ook goed van advies voorzien. Wilt u liever dat wij de spandoeken ontwerpen, voeg dan het vakje ontwerp toe aan het winkelwagentje. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

BESTEL UW SPANDOEK DRUKWERK EN WIJ GAAN DIRECT AAN DE SLAG