Alle categoriëen

Informatie

Roll-up banners drukken met spoed

Snel en vooral goedkoop roll-up banners drukken? Dat kan bij Uwprinter! Maak uw eigen ontwerp voor de roll-up banner en wij drukken hem voor u! Onze banners zijn gemaakt van het topkwaliteit op film materiaal. De banner wordt standaard geleverd met een cassette-systeem. Voor 16.00 uur gebeld, morgen in huis! Voor ons is geen ontwerp te gek.

Onze voordelen

  • Geleverd met cassette-systeem
  • Standaardformaat
  • Geleverd binnen 1 werkdagen
  • Iets unieks? Vraag ons

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 1000x2000

  • 1200x2000

Papiersoort

Bedrukking

Gewicht

Afwerking

Prijzen en oplages

ROLL UP BANNER DRUKKEN MET UW EIGEN ONTWERP

Een roll-up banner is een mee-neembare poster, die u gemakkelijk opzet. U kunt ze overal mee naar toenemen om reclame te maken. Ook worden deze roll-up banners vaak gebruikt bij beurzen. Als u naar de beurs gaat is het verstandig om ook andere producten zoals: flyersfolders en posters te laten drukken. Als u de stand nog meer wilt aankleden laat dan ook een beursbalie of een beurswand door ons bedrukken en op een beurs hebt u natuurlijk uw visitekaartjes altijd bij de hand.

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN ROLL-UP BANNERS DRUKWERK?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of bij het maken van een bestand? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van roll-up banners en kunnen u dan ook goed van advies voorzien. Wilt u liever dat wij de roll-up banner ontwerpen, voeg dan het vakje ontwerp toe aan het winkelwagentje. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

BESTEL UW ROLL-UP BANNERS EN DAN GAAN WIJ VOOR U AAN DE SLAG