Alle categoriëen

Informatie

Hoge kleefkracht stickers

Op zoek naar een reclamemiddel die een boodschap overbrengen? Dan zijn stickers iets voor u. ze zijn in alle gewenste vormen en maten te verkrijgen en ze zijn watervast. Ook zijn de stickers buiten te gebruiken en zijn ze extra sterk! Bestel ze nu en we gaan direct voor u aan de slag.

Onze voordelen:

  • Uw eigen ontwerp
  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Watervast
  • Extra sterk

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • Variabel formaat

Materiaalsoort

Bedrukking

Laminaat

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

Hoge kleefkracht vinyl stickers bij UwPrinter

Wit folie hebben meestal een levensduur man minimaal 3-5 jaar bij buitengebruik. Hierdoor hebben de stickers veel mogelijkheden en zijn ze geschikt voor bijna alle toepassingen. Ze zijn weerbestendig, krasvrij en in iedere vorm en maat te verkrijgen! Ook heeft u verschillende laminaat keuzes en keuze in verschillende soorten afwerking. Bij UwPrinter heeft u de voordeligste prijs en kunt u rekenen op topkwaliteit!

Hoge kleefkracht vinyl stickers toch niet wat u zoekt?

Met de topkwaliteit van UwPrinter weet u zeker dat uw stickers zo goed mogelijk gerealiseerd wordt. Zijn de hoge kleefkracht vinyl stickers toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem! Bij UwPrinter hebben wij onder de categorie ‘stickers’ veel soorten opties beschikbaar! Heeft u wel eens gedacht aan wit vinyl of transparant vinyl? Zo hebben wij bij UwPrinter een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Vragen over opmaak of bestelling?

Met een uniek design maak je het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw wit vinyl nu en we gaan direct voor u aan de slag!