• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Rapportmappen bedrukken

Rapportmappen

Goedkoop rapportmappen bedrukken? Een project of rapport mooier presenteren dan in een snelhechter? Denk dan eens aan een rapportmap met een professionele uitstraling voor al uw presentaties. U kunt ze gebruiken voor A4 binnenwerk. U kunt kiezen om allen de voorkant te bedrukken of voor het bedrukken van de voor- én achterkant. Wilt u een mooi eind resultaat, dan raden wij aan beide zijden te bedrukken. Wilt u helemaal indruk maken met uw  mappen, kies dan voor laminaat afwerking, met keuze uit glans of mat.

Onze voordelen:

  • Scherpe prijzen
  • Geschikt voor A4 binnenwerk
  • Voor- en achterkant kan bedrukt worden
  • Laminaat mogelijk
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Planoformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Ander aantal?

Wat zijn rapportmappen?

Rapportmappen kunt u gebruiken voor uw A4 materiaal ( flyers, folders, etc). U kunt kiezen om allen de voorkant te bedrukken of voor het bedrukken van de voor- én achterkant. Voor een mooi eind resultaat raden wij aan beide zijden te bedrukken. De inhoud van de rapportmap kan gehecht worden via de twee punt hechter die aan de binnenkant geplakt is. De breedte van de rug van de rapportmap is 5 millimeter. Wilt u écht opvallen, kies dan voor laminaat afwerking. Bij Uwprinter hebt u de keuze uit mappen voorzien van glanzend of mat laminaat.

Wat heb ik naast rapportmappen bedrukken nog meer nodig?

Gaat u een project of rapport presenteren? Vergeet dan uw visitekaartjes niet. Deze kunt u ook snel en goedkoop door ons laten drukken. De mappen zijn ook handig voor school en je kunt extra handig en snel werken als je tabbladen gebruikt. Bent u opzoek naar een dikkere map, kijk dan eens bij multomappen. Niet meteen zo veel mappen nodig? Kijk dan eens bij verslagen of scripties. Hebt u vragen over het bedrukken van rapportmappen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wist u dat we ook een nieuwspagina bijhouden met leuke blogs?

Snel en goedkoop rapportmappen drukken? Dan zit u bij Uwprinter goed!

Goedkopere rapportmappen vindt u nergens anders, dus plaats dit product daarom nu in het winkelmandje en wij gaan direct voor u aan de slag.