Alle categoriëen

Informatie

Deurhangers bedrukken

Snel en voordelig deurhangers bedrukken? Wij leveren goedkoop en al binnen 5 werkdagen u deurhangers. Deurhangers kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt. Ze worden gemaakt van top kwaliteit. Een deurhanger is zeer geschikt als reclamemiddel en wordt vaak gebruikt door hotels. Bij ons kunt u deurhangers al bestellen vanaf 50 stuks.

Onze voordelen:

  • Zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukken
  • Te bestellen vanaf 50 stuks
  • Top kwaliteit ensocoat

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 100x300 mm

Papiersoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAT KAN IK NAAST DEURHANGERS NOG MEER BESTELLEN?

Naast deurhangers kunt u ook spiegelhangers of kofferlabels bestellen. Spiegelhangers zijn bedoeld voor aan de autospiegel en zijn zeer geschikt voor autobedrijven. Spiegelhangers zijn een slag kleiner dan deurhangers. Ben op zoek naar kleine hangers, kies dan kofferlabels. Kofferlabels zijn zeer geschikt voor reismaatschappijen. De kofferlabels kunnen aan de koffer worden bevestigd als mensen op reis gaan. Maar kofferlabels zijn ook zeer geschikt voor het flyeren aan fietsen.

DUURZAME DEURHANGERS LATEN BEDRUKKEN BIJ UWPRINTER.NL

Wij leveren altijd top kwaliteit deurhangers. deze kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt. Voor het beste resultaat raden wij een dubbelzijdige bedrukking aan. Deurhangers printen ? Ze zijn bij ons al te bestellen van 50 stuks en binnen 5 werkdagen hebt u ze in huis.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN UW DEURHANGERS?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van deurhangers of heeft u vragen over een deurhanger maken? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag! Onze interne DTP'ers en vormgevers staan graag voor u klaar. Voor onze medewerkers is geen ontwerp te gek. Neem snel contact op voor uw eigen ontwerp!

BESTEL UW DEURHANGERS DRUKWERK EN DAN GAAN WIJ VLIEGENSVLUG VOOR AAN DE SLAG!