Alle categoriëen

Informatie

Placemats bedrukken

Snel en voordelig placemats laten bedrukken? Wij leveren top kwaliteit placemats tegen een scherpe prijs. Onze placemats zijn te bestellen in A3, dit is het gebruikelijke formaat voor een placemat. U kunt kiezen uit 2 verschillende papiersoorten. Besteld u vandaag de placemats, dan hebt u ze overmorgen al in huis. De placemats zijn al te bestellen vanaf 50 stuks.

Onze voordelen:

  • Supersnelle levertijd
  • Standaard geleverd op A3
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Te bestellen vanaf 50 stuks

Afmeting

  • A3 - 297x420 mm

Papiersoort

Bedrukking

Gewicht

Afwerking

Prijzen en oplages

EIGEN PLACEMATS LATEN BEDRUKKEN

Eigenlijk kunt u alles op een placemat laten drukken. Wat het meest geschikt is, is afhankelijk van het soort bedrijf. Een restaurant dat zich richt op kinderen kan een leuke kleurplaat laten drukken op de placemat. Een chiquer restaurant kan een foto van het bedrijfspand of een mooie sfeerfoto op de placemat laten drukken. Hebt u leuke aanbiedingen of actie, laat deze dan op de placemat drukken zodat u de klanten op uw acties wijst. En een quiz op de placemat maakt het wachten op het gerecht extra aangenaam. Zit het restaurant in een gebied waar veel gefietst en gewandeld wordt, laat dan een routekaart van de omgeving op de placemat drukken. Met een bedrukte placemat kunt  u bovendien de sfeer van uw horecagelegenheid benadrukken. Voor een huiselijke uitstraling kun u bijvoorbeeld denken aan een placemat met een rood-wit of blauw-wit blokje of een print in boerenbont. En heb u een Aziatisch restaurant, dan kun u denken aan placemats met Chinese tekens.

WAT KAN IK NAAST PLACEMATS NOG MEER BESTELLEN?

Hebt u leuke acties in uw restaurant? Laat dan spandoeken drukken met de actie erop. Hiermee kunt u de klanten goed naar binnen krijgen. 

 

HULP NODIG BIJ HET ONTWERP VAN UW PLACEMATS?

Heeft u hulp nodig bij het opmaken van uw eigen placemats of hebt u vragen over de placemats? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag!

BESTEL UW EIGEN PLACEMATS ONLINE EN DAN GAAN WIJ VLIEGENSVLUG VOOR U AAN DE SLAG!