Alle categoriëen

Informatie

Statafel bedrukken

Statafels zijn natuurlijk ontzettend handig om tijdens evenementen, beurzen en (personeel)feestjes te gebruiken. Of u nu uw eigen evenement organiseert of statafels uitleent aan particulieren, bedrijven en organisaties, het is een slim idee om de statafels te laten bedrukken. Bij UwPrinter.nl kunt u dit eenvoudig regelen! 

Onze voordelen:

  • Kleine oplages
  • Eigen ontwerp
  • Full Color bedrukking
  • Snelle levering

Klik hier voor de werktekeningen.

Afmeting

  • 800 mm rond

Materiaal

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Verdeling

Prijzen en oplages

WAAROM UW STATAFELS LATEN BEDRUKKEN?

Wanneer u uw statafels laat bedrukken met uw eigen opdruk, vallen de tafels extra goed op tijdens de evenementen, beurzen en feestjes waarop ze worden gebruikt. Hierdoor kunt u de tafels ontzettend slim inzetten als promotiemateriaal voor uw bedrijf. Kies als opdruk bijvoorbeeld voor uw logo en/of telefoonnummer, zodat mensen weten bij welk adres ze moeten zijn wanneer zij zelf statafels willen bestellen. Door uw statafels te laten bedrukken, kunt u dus op een ontzettend handige manier uw bedrijf promoten en zodoende de naamsbekendheid ervan vergroten.

Daarnaast kunt u door uw statafels te laten bedrukken ook uw huisstijl terug laten komen op het evenement, feest of beurs. Dit oogt niet alleen ontzettend professioneel, maar laat mensen uw bedrijf nog beter onthouden.

WAAROM KIEZEN VOOR UWPRINTER.NL VOOR UW STATAFELS DRUKWERK?

UWprinter.nl staat bekend om haar uitstekende service en het leveren van topkwaliteit bedrukte producten. Daarnaast kunt u bij ons zelf een opdruk aanleveren, waarna onze ontwerpers deze geschikt als opdruk voor op statafels. Hierdoor weet u zeker dat uw opdruk mooi op de tafel zal verschijnen. Daarnaast heeft u voor het laten drukken van statafels keuze uit twee soorten polymeer vinyl. Heeft u een opdruk met voornamelijk afbeeldingen? Dan krijgt u een prachtig resultaat met polymeer vinyl glans. Heeft u een opdruk dat vooral uit tekst bestaat? Dan blijft de tekst perfect leesbaar als u kiest voor polymeer vinyl mat. Bovendien kunt u bij ons ook nog eens uit zwarte of witte statafels kiezen. Voor de afmeting van het blad maakt het niet uit voor welke kleur u kiest, want elke statafel heeft een diameter van 80 centimeter. Door al deze mogelijkheden krijgt u een prachtig bedrukte statafel die compleet aan uw wensen voldoet.

PROFITEER VAN ONZE SNELLE SERVICE, OOK VOOR BEDRUKTE STATAFELS!

Heeft u snel een bedrukte statafels of zelfs meerdere bedrukte statafels nodig? Dan bent u bij Uwprinter.nl op het juiste adres! Wij kunnen uw bedrukte statafel namelijk al binnen 6 werkdagen bij u thuis leveren.

UWPRINTER.NL VOOR AL UW PRINTWERK!

Nog een fijn bijkomend voordeel van Uwprinter.nl is dat u bij ons niet alleen terechtkunt voor het bedrukken van statafels. Bij ons kunt u namelijk terecht voor de complete uiting van uw bedrijf tijdens een beurs of evenement. Wilt u dat de branding en promotie van uw bedrijf tot in de puntjes is uitgewerkt?  Laat dan niet alleen uw statafels in uw huisstijl bedrukken bij Uwprinter.nl, maar laat ons de complete printwerk van uw bedrijf voor u verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een beurswand en/of roll-up banner om uw plek op een beurs in te richten. En denk hierbij ook aan visitekaartjes, flyers, folders en cadeaubonnen om aan de bezoekers mee te geven. Door al uw printwerk door Uwprinter.nl weet u zeker dat het materiaal allemaal perfect bij elkaar passen en krijgt uw bedrijf een enorm professionele uitstraling.

STATAFELS LATEN BEDRUKKEN? NEEM CONTACT MET ONS OP!

Bij Uwprinter.nl kunt u dus terecht voor het bedrukken van statafels en ander materialen. Wilt u graag uw printwerk door ons laten verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij gaan graag voor u aan de slag!