Alle categoriëen

Informatie

Bedrukte beursbalie

Een bedrukte presentatiebalie bestellen? Dat kan snel en voordelig bij uw printer. Houd u voor uwbedrijf regelmatig presentaties? Dan is het extra professioneel als u dat doet achter een balie met uw bedrijfslogo erop. Ook is de balie ideaal voor een spreekruimte in uw bedrijf. U kunt kiezen uit vier verschillende modellen. De presentatiebalie wordt met bedrukt met topkwaliteit materiaal zodat u er jaren van kunt genieten!

Onze voordelen:

  • Gaat langdurig mee
  • Professionele uitstraling
  • Goedkoop
  • Keuze uit diverse formaten

Moment a.u.b. Message

UW EIGEN BEDRUKTE BEURSBALIE BESTELT U BIJ UWPRINTER.NL

Wij leveren 4 verschillende presentatiebalies die uw beursstand of promotie gegarandeerd een boost geven. Elke presentatiebalie is gemaakt van topkwaliteit materiaal waarbij een lange levensduur garant staat. Presenteer jezelf en jouw bedrijf professioneel op beurzen en andere events. Met een gepersonaliseerde beurs- en presentatiebalie ben je direct zichtbaar op een snelle en aantrekkelijke manier. Onze beurs- en presentatiebalies zijn er in twee varianten: een uit- en opklapbare versie inclusief afneembare print, of een beursbalie van stevig Re-board met een full color print, direct op het materiaal.

WAAROM EEN BEDRUKTE BEURSBALIE BESTELLEN?

Een beursdesk draagt bij aan een professionele presentatie van uw bedrijf tijdens evenementen. Op de beursdesk kunt u producten, brochures en flyers op een aantrekkelijke manier aan klanten presenteren. Maar de desk kan even goed worden gebruikt als informatie of verkoopbalie.

HULP NODIG BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN BEURSBALIE?

Heeft u hulp nodig bij het opmaken van uw eigen presentatiebalie of hebt u vragen over de presentatiebalie? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.!

BESTEL UW EIGEN BEURSBALIE EN DAN GAAN WIJ VOOR U AAN DE SLAG