• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Poster laten drukken

Posters

Posters drukken en bestellen doet u natuurlijk bij UwPrinter.nl. Te bestellen in verschillende formaten en altijd geproduceerd van topkwaliteit Satin postermateriaal. Het minimale te bestellen aantal is afhankelijk van het formaat van de poster. UwPrinter.nl heeft ook een nieuwe soort, namelijk de tyvek posters. Deze posters gaan langer mee doordat het geen water doorlaat en ook niet scheurt. Heeft u nou vandaag al de posters nodig? Same Day Delivery posters is mogelijk!

Onze voordelen:

  • Iets unieks? Vraag ons
  • Vijf verschillende formaten
  • Topkwaliteit Satin postermateriaal
  • Zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt (A3 & A4)
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Waarom tyvek posters bestellen?

Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven en bedrukken, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is daarnaast ook nog eens knipbaar en snijdbaar. Deze posters zijn veel duurzamer en gaan langer mee dan andere posters. Waterdichtheid is noodzakelijk voor een degelijke bescherming. Deze posters zijn ideaal als je langere tijd promotie of reclame wil maken, ze zijn bijna niet stuk te krijgen.

Poster laten afdrukken voor een duidelijke boodschap

Een poster kunt u gebruiken om een boodschap over te brengen of als versiering. Bedrijven gebruiken posters vaak om hun aanbiedingen te laten zien. Een poster kan ook dienen om een ruimte aan te kleden, bijvoorbeeld door de poster in te lijsten.

Welk materiaal is geschikt voor posters drukken?

Wilt u een poster waarop uw foto’s goed uitkomen? Kies dan voor satin papier. Satin papier heeft een matte uitstraling, het heeft daardoor een erg chique uitstraling en is erg geschikt voor posters met afbeeldingen.

Welk formaat is geschikt voor poster drukwerk?

Naast een A3 en A4 poster kunt u ook zelf een formaat kiezen. Wat dacht u van een A1 of een A0 poster? Bij het kiezen van het formaat moet u rekening houden met waar de poster komt te hangen. Voor bijvoorbeeld een etalage is een poster van A2 formaat voldoende. Wilt u een poster ophangen op prikborden, ga dan voor een A3 of A4 poster. Als u echt indruk wilt maken kies dan voor een grote poster , bijvoorbeeld een A1 of A0 poster.

Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwerpen van posters?

Als u zelf een ontwerp maakt moet u eerst de aanleverspecificaties bekijken. Ter ondersteuning kunt u ook een werktekening downloaden onderaan deze pagina. Hou er met het ontwerpen rekening mee dat een bestand afloop- en snijtekens heeft. U kunt er ook voor kiezen om een van onze professionele ontwerpers een poster te laten opmaken. Wij helpen graag met het ontwerpen, het enige wat jij hoeft te doen is ontwerp toe te voegen aan uw winkelwagen. Vertel daarnaast ons zo duidelijk mogelijk hoe de poster eruit moet zien, bijvoorbeeld door ons een voorbeeld te sturen. Wilt u een foto op uw poster stuur deze dan naar ons toe.

Wat kan ik samen met posters nog meer online bestellen?

Wilt u een poster langdurig buiten hangen, dan is ons  tuindoek een goede optie. Ook deze tuindoeken kun u in elk gewenst formaat bestellen. Zo kunt u grote, maar ook kleine posters bestellen. Vaak worden posters gebruikt voor promotie. Klanten bestellen naast posters dan ook vaak  flyers,  folders en  roll-up banners.

Hulp nodig bij het ontwerpen van posters?

Komt u er niet uit met het bestellen van uw posters? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om uw bestelling tot een goed einde te brengen! Wij hebben veel ervaring met het drukken van posters en kunt u daarom goed adviseren bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat of ontwerp. De keuze van het papier is erg uitgebreid waardoor we voor elk doeleinde het juiste papier in huis hebben. Naast een kleine poster kunnen wij ook grote posters leveren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een A1 of een A0 poster. Posters kunnen op elk gewenst formaat gesneden worden.

Mocht u er niet uitkomen met het ontwerpen, dan helpen wij graag. Natuurlijk kunt u het ontwerp van de poster ook door ons laten maken.

Bestel uw posters in onze webshop en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!