• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Verkiezingen

Een verkiezingscampagne met resultaat

De gemeenteraadsverkiezingen van 2018 staan weer voor de deur; hét moment om uw gemeente te bereiken! Effectief en energiek campagne voeren is waar u constant mee bezig bent, en mee bezig moet zijn. Wij brengen uw campagne nog een stapje verder met topkwaliteit promotiemateriaal. We hebben de belangrijkste producten gebundeld in 3 verschillende pakketten met uiteenlopende kwaliteiten. Hierdoor hebt u in één klap al het materiaal wat nodig is voor een sterke campagne, zonder dat u er zelf veel tijd aan kwijt bent! U hebt de keuze uit de onderstaande pakketten; Budget, Normaal en Luxe. Bekijk de inhoud van ieder pakket en kies diegene die perfect aansluit op uw campagne. Ieder pakket is samengesteld met hoge kortingen!


budget pakket gemeenteraadsverkiezingen 2018

BUDGET

Met het Budgetpakket kunt u direct starten met het voeren van uw campagne. Met posters en flyers bereikt u gegarandeerd uw gemeente!

 

normaal pakket gemeenteraadsverkiezingen 2018

NORMAAL

Het meest gekozen pakket, bevat alle essentiële elementen voor uw campagne. Met posters, flyers en visitekaartjes kunt u direct promoten in uw gemeente!

KLIK HIER

luxe pakket gemeenteraadsverkiezingen 2018

LUXE

Wilt u echt opvallen? Ga dan voor het Luxepakket. Uw gemeente kan niet meer om u heen! Grote getalen promotiemateriaal waaronder topkwaliteit roll-up banners.

 

Volledig ontzorgd; van ontwerp tot aflevering!

Wij van uwprinter.nl begrijpen dat u als raadslid veel tijd moet besteden aan het voeren van campagnes. Hierdoor is elke minuut een kostbare. Wij hebben ervaren grafische vormgevers die direct een passend ontwerp kunnen maken voor al uw promotionele uitingen. Zo kunt u zich volledig focussen op het voeren van campagne. Hebt u interesse? Breng mij naar het ontwerppakket!

 

Wilt u nog een stapje verder dan de anderen?

Onderscheid en opvallen is de sleutel tot succes bij gemeenteraadsverkiezingen. Bent u opzoek naar producten die uw promotie echt uniek maken? Wij leveren bedrukte ballonnen en pennen geheel in de stijl van uw campagne.

GA NAAR DE LOSSE PRODUCTEN

Wilt u iets wat nog niet eerder is gecreëerd? Wij gaan samen met u op zoek naar het onbekende. Neem contact op via info@uwprinter.nl.