• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Vloerstickers bedrukken

Vloerstickers

Op zoek naar een unieke aankleding van uw winkelvloer? Laat dan vloerstickers bedrukken bij Uwprinter! Wij leveren vloerstickers in elk gewenst formaat. U kunt zelf het formaat van de sticker kiezen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende soorten materiaal voor een perfecte eerst impressie. De vloerstickers zijn perfect voor beurpromoties, bezoekers kijken vaak naar de grond en lopen de hele dag rond op de beurs. Ook belangrijk om te weten; de vloerstickers van UwPrinter hebben een keuring op veiligheid. Met dit certificaat kunnen wij veiligheid garanderen en wordt voorkomen dat u of uw klanten uitglijden. Wilt u contourstickers bestellen? Wij houden een afloop van 10 mm aan! Bekijk het onderstaande filmpje over hoe dit in zijn werk gaat.

Onze voordelen:

  • Leverbaar in elk gewenst formaat
  • Keuze uit kwalitatief of promotioneel
  • Twee afwerkingen mogelijk
  • Leverbaar vanaf 1 stuk
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Sticker soort
Materiaal
Bedrukking
oppervlakte (m²)
Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Ander aantal?

Vloerstickers laten bedrukken en bestellen

Een vloersticker valt goed op, juist omdat hij op de grond is geplakt. Mensen kijken waar ze lopen en zien de sticker liggen of stappen erop en kijken aandachtig naar waar ze hun voeten op hebben geplaatst. Met een vloersticker kun u een ruimte bovendien snel, goedkoop en eenvoudig mooi aankleden. Vloerstickers drukken is ook een uitstekende manier voor het aangeven van de richting.

Tips voor vloerstickers bedrukken

Om een winkel of bedrijfspand nog verder aan te kleden heeft Uwprinter raamstickers. En voor uw bedrijfsauto hebben wij autostickers. Wij leveren vloerstickers al binnen vijf dagen en met gratis verzending vanaf €100,-. Daarnaast helpen wij u graag met het plaatsen van de bestelling. Hiervoor kun u contact opnemen met onze klantenservice. U kunt vloerstickers bestellen in elk gewenst formaat via onze online configurator.

Geen opmaak of vormgever? Wij regelen het

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van uw eigen vloerstickers of hebt u vragen over de vloerstickers? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en hulpen we u graag!

Vloerstickers drukken? Bestel online en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!