• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>
datum: 09-05-2019

Varianten voor uw eigen bedrukte statafel

De zomer komt er weer aan en dat betekent dat het weer mooi weer wordt! Met het zonnige weer is het tijd om feestjes weer buiten te vieren. Bij de buitenshuis-feestjes worden vaak statafels gebruikt. Statafels zijn erg handig, maar vaak te saai voor een feest. Wij laten zien dat je de tafels op een leuke manier kan bedrukken.

Je zult er vast niet vaak van hebben gehoord, laat staan dat je erbij hebt stilgestaan. Bedrukte statafels. Het betreft geen standaard printje of tekstje, maar volledig met je eigen ontwerp, volledig naar de huisstijl die u hanteert of wilt gebruiken.

Tafelblad met eigen opdruk

Je kunt alles bedrukken tegenwoordig, dus ook een tafelblad. Kies je eigen logo of een mooi design en het ziet er al gelijk een stuk beter uit. Het is echter niet alleen bedoeld voor het design, maar ook voor de bescherming. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te zorgen voor een extra laag, waardoor het weerbestendig is, maar ook hitte- en vlekbestendig.

Je eigen statafelrokken

Als je wilt zorgen dat je huisstijl meer opvalt, kies dan voor bedrukte statafelrokken. Je kunt hier alle kanten mee uit. Kies voor iets heel eenvoudigs of juist lekker gekleurd en vrolijk. Je kunt het zelfs per onderwerp opmaken. Bij een bruiloft over het echtpaar, bij een personeelsfeest over het werk, en ga zo maar door.

Het formaat

De diameter van de tafel is 85 cm en de diameter van de Full colour sticker word dan 83,5cm. De hoogte van de statafel is 110cm. De statafel kunnen vaak worden geleverd in een witte- en of een zwarte variant.