Alle categoriëen

Informatie

Spandoeken drukken met spoed

Met spoed een origineel cadeau nodig? Wat denkt u van een spandoek? Bestel ‘m vandaag en Uwprinter levert het doek vanavond al! Bestel uw spandoek voor 16.00 uur en wij leveren het de andere ochtend nog af! Een spoedorder is mogelijk in heel Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende formaten spandoeken. De spandoeken worden standaard afgewerkt met ringen op de hoeken, zodat het doek eenvoudig kan worden opgehangen.

Onze voordelen:

Afmeting

  • Variabel formaat

Materiaalsoort

Gewicht

Bedrukking

Afwerking

Formaat

Prijzen en oplages

HOE SNEL KAN IK MIJN SPANDOEKEN DRUKWERK IN HUIS HEBBEN?

Als u het besteld voor 09.00 uur 's ochtends, dan heeft u het dezelfde avond nog in huis. U dient dan wel het ontwerp ook zo snel mogelijk aan te leveren, zodat onze vormgevers aan het werk kunnen. Het makkelijkste is als u zelf al een ontwerp bedacht heeft, maar onze vormgevers staan graag voor u klaar. Wij kunnen er zelfs al voor zorgen dat het spandoek wordt afgewerkt met ringen, of te wel ogen, in de hoeken van het spandoek.

HEEFT U HULP NODIG BIJ HET OPMAKEN VAN UW SPANDOEK?

Heeftt u hulp nodig bij uw bestelling of bij het maken van een bestand? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van roll-up banners en kunnen u dan ook goed van advies voorzien. Wilt u liever dat wij de roll-up banner ontwerpen, voeg dan het vakje ontwerp toe aan het winkelwagentje. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

BESTEL UW SPANDOEK DRUKWERK EN WIJ GAAN DIRECT AAN DE SLAG