• Bereikbaar tot 18:00 uur
 • Reactie binnen 1 uur
 • Zelfde dag nog geleverd
 • 088 - 1 222 448
 • snel contact met ons via whatsapp! 06 - 220 621 40

Tuincanvas Spoed

Tuincanvas

Helemaal vergeten om een cadeautje te bestellen voor de verjaardag van vanavond? Wat denk je van een origineel tuincanvas? Bij Uwprinter wordt het tuincanvas geleverd op de dag van bestelling. Bestel voor 10.00 uur en je hebt het canvas ’s avonds al in huis. Onze tuincanvassen worden van top kwaliteit PVC gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en ze zijn los te bestellen. Bestel dus nu je tuincanvas, dan heb je hem vanavond al in huis!

Onze voordelen:

 • Dezelfde dag geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden)
 • Top kwaliteit PVC
 • Keuze uit drie formaten
 • Los te bestellen
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Type
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht

Met spoed uw tuincanvas laten bedrukken!

Uwprinter.nl heeft tuincanvassen in verschillende formaten. Bij ons kun je kiezen uit een staand, liggend of vierkant canvas. Een bijzonder decoratief en fleurig effect krijg je door diverse canvassen naast elkaar te hangen. Tip: Hou bij de keuze van het formaat rekening met de plek waar het tuincanvas komt te hangen.

Een tuincanvas kan doordat het buiten hangt vies worden. Dit is geen enkel probleem, doormiddel van een natte spons is het binnen enkele minuten weer als nieuw. Wat kan ik op een tuincanvas laten drukken?

Op tuincanvas kun je alles laten drukken wat je mooi vindt, zoals:

 1. Een eigen ontwerp
 2. Een foto van een huisdier
 3. Een foto van bloemen
 4. Een foto van een vakantie

Wat kan ik naast een tuincanvas nog meer bestellen? Als je geen tuincanvas zoekt maar een tuindoek, dan kunnen wij dit ook voor jou regelen. Een  tuindoek is meer een soort spandoek. Als je tuincanvas binnen wilt hangen, dan heb je geen tuincanvas nodig, maar een standaard canvas. Wil je deze zomer de tuin nog meer opfleuren, denk dan eens aan het bedrukken van kussens ofzitzakken. Dit maakt het nog aantrekkelijker om in je eigen tuin te genieten.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij je bestelling, of wil je weten of je foto van voldoende kwaliteit is voor een goede print? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag om een fantastisch resultaat te krijgen. Raadpleeg ook de aanleverspecificaties op onze website. Hierin vindt je nog meer informatie hoe je de bestanden bij ons het best kunt aanleveren voor het optimale resultaat. Uwprinter.nl heeft veel ervaring met het maken van canvassen en kunnen je daarom goed adviseren. Ook hebben wij veel andere producten waarmee je de tuin nóg mooier kunt aankleden!

Bestel daarom snel je tuincanvas en dan gaan wij vliegensvlug voor je aan de slag!

Lees meer