• Bereikbaar tot 18:00 uur
 • Reactie binnen 1 uur
 • Zelfde dag nog geleverd
 • 088 - 1 222 448
 • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Tuincanvas bestellen

Tuincanvas

Helemaal vergeten om een cadeautje te bestellen voor de verjaardag van vanavond? Wat denkt u van een origineel tuincanvas? Bij Uwprinter wordt het tuincanvas geleverd op de dag van bestelling. Bestel voor 9.00 uur en u hebt het canvas ’s avonds al in huis. Onze tuincanvassen worden van top kwaliteit PVC gemaakt. U kunt kiezen uit verschillende formaten en ze zijn los te bestellen. Bestel dus nu uw tuincanvas, dan heb u hem vanavond al in huis!

Onze voordelen:

 • Voor 9.00 uur besteld, vanavond in huis!
 • Top kwaliteit PVC
 • Keuze uit drie formaten
 • Los te bestellen
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Met spoed uw tuincanvas bestelle bij Uwprinter.nl

Uwprinter.nl heeft tuincanvassen in verschillende formaten. Bij ons kunt u kiezen uit een staand, liggend of vierkant canvas. Een bijzonder decoratief en fleurig effect krijgt u door diverse canvassen naast elkaar te hangen. Tip: Hou bij de keuze van het formaat rekening met de plek waar het tuincanvas komt te hangen.

Een tuincanvas kan doordat het buiten hangt vies worden. Dit is geen enkel probleem, doormiddel van een natte spons is het binnen enkele minuten weer als nieuw. Wat kan ik op een tuincanvas laten drukken?

Op tuincanvas kunt u alles laten drukken wat u mooi vindt, zoals:

 1. Een eigen ontwerp
 2. Een foto van een huisdier
 3. Een foto van bloemen
 4. Een foto van een vakantie

Wat kan ik naast een tuincanvas nog meer bestellen? Als u geen tuincanvas zoekt maar een tuindoek, dan kunnen wij dit ook voor u regelen. Een tuindoek is meer een soort spandoek. Als uw tuincanvas binnen wilt hangen, dan hebt u geen tuincanvas nodig, maar een standaard canvas. Wiltt u deze zomer de tuin nog meer opfleuren, denk dan eens aan het bedrukken van een tafelkleed. Dit maakt het nog aantrekkelijker om in uw eigen tuin te genieten.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij uw bestelling, of wilt u weten of uw foto van voldoende kwaliteit is voor een goede print? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om een fantastisch resultaat te krijgen. Raadpleeg ook de aanleverspecificaties op onze website. Hierin vindt u nog meer informatie hoe u de bestanden bij ons het best kunt aanleveren voor het optimale resultaat. Uwprinter.nl heeft veel ervaring met het maken van canvassen en kunnen u daarom goed adviseren. Ook hebben wij veel andere producten waarmee u de tuin nóg mooier kunt aankleden!

Bestel daarom snel uw tuincanvas en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!

Lees meer