• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp! 06 - 220 621 40

Startnummers Spoed

Startnummers

Met spoed startnummers nodig? Geen probleem bij Uwprinter! Bestel uw startnummers vandaag voor 11.00 uur en wij bezorgen ze vanavond al af. Een startnummer heeft een standaardformaat van 150x225 mm. De startnummers kunnen op twee manieren worden bedrukt. Een startnummer wordt gemaakt van tyvek, dit is materiaal dat niet scheurt en tegen water kan. Op de startnummers komen in de hoeken boorgaten, zodat het nummer op kleding kan worden bevestigd.

Onze voordelen:

  • Afgewerkt met vier boorgaten
  • Speldjes zijn direct bij te bestellen
  • Dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden)
  • Gemaakt van sterk tyvek

 

Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Type
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Accesoires
Startnummers Geen
Geen
Startnummers Speldjes 22 mm
Speldjes 22 mm
Startnummers Speldjes 22mm
Speldjes 22mm

Met spoed naambadges bedrukken!

U kunt kiezen uit badges met een klemmetje of naambadges met een magneet. Het voordeel van een klemmetje is dat deze beter blijft zitten. Een naambadge met een klemmetje is daarom aan te raden als u op de beurs demonstraties gaat geven of veel moet bewegen. Een klemmetje kan er echter wel voor zorgen dat uw kleding kreukelt. Wilt u dit voorkomen, dan is een badge met een magneet een goede oplossing. Voor welke optie u ook gaat, de naambadges van Uwprinter.nl worden standaard voorzien van uw naam en eventueel de bedrijfsnaam. De badges zijn verkrijgbaar in 1 formaat; het meeste gebruikte 40x75 mm. Met enkelzijdig bedrukte naamkaartjes.

Hoe kan ik opvallen op een beurs?

Naast badges kan Uwprinter.nl ook kleding bedrukken en leveren, passend bij uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte polo’s. Tijdens de beurs wilt u potentiële klanten uiteraard iets meegeven. Denk dan aan visitekaartjes, flyers of folders, die Uwprinter.nl vliegensvlug en voor een goedkope prijs kan leveren. U wilt natuurlijk opvallen met de stand, kijk daarom eens naar een professionele en toch goedkope roll-up banner. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij het bestellen van naambadges of bestellen van andere beursartikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring met beursstands en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

Bestel daarom snel uw briefpapier en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!

Lees meer