• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Roll-up banners drukken met spoed

Roll-up banners

Snel en vooral goedkoop roll-up banners drukken? Dat kan bij Uwprinter! Maak uw eigen ontwerp voor de roll-up banner en wij drukken hem voor u! Onze banners zijn gemaakt van het topkwaliteit op film materiaal. De banner wordt standaard geleverd met een cassette-systeem. Bij het bestellen met spoed, heeft u het dezelfde dag nog voor de deur! Voor ons is geen ontwerp te gek.

Onze voordelen

  • Geleverd met cassette-systeem
  • Standaardformaat
  • Geleverd binnen 1 werkdagen
  • Iets unieks? Vraag ons
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Cassettes Systeem
Ander aantal?

Roll up banner drukken met uw eigen ontwerp

Een roll-up banner is een mee-neembare poster, die u gemakkelijk opzet. U kunt ze overal mee naar toenemen om reclame te maken. Ook worden deze roll-up banners vaak gebruikt bij beurzen. Als u naar de beurs gaat is het verstandig om ook andere producten zoals: flyers, folders en posters te laten drukken. Als u de stand nog meer wilt aankleden laat dan ook een presentatiebalie of een beurswand door ons bedrukken en op een beurs hebt u natuurlijk uw visitekaartjes altijd bij de hand.

Welke formaten roll-up banners kan ik bestellen?

Als u met spoed de banners wilt hebben, heeft u één mogelijkheid. Dan kunt u gaan voor het standaardformaat van 850 x 2000 mm. Wilt u toch een ander formaat? Neem dan eens een kijkje bij de algemene pagina van roll-up banners.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van roll-up banners drukwerk?

Heeft u hulp nodig bij uw bestelling of bij het maken van een bestand? Onze klantenservice staat altijd voor u klaar. Wij hebben veel ervaring met het ontwerpen en maken van roll-up banners en kunnen u dan ook goed van advies voorzien. Wilt u liever dat wij de roll-up banner ontwerpen, voeg dan het vakje ontwerp toe aan het winkelwagentje. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw roll-up banners en dan gaan wij voor u aan de slag