• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Posters drukken met spoed

Posters

Posters vergeten te bestellen? Gelukkig is er Uwprinter! Besteld u posters voor 10.00 uur en wij leveren het dezelfde avond nog af! Een spoedorder is mogelijk in heel Nederland. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst vijf verschillende formaten posters, die enkelzijdig bedrukt wordt. UwPrinter.nl heeft ook een nieuwe soort, namelijk de tyvek posters. Deze posters gaan langer mee doordat het geen water doorlaat en ook niet scheurt. Wilt u deze tyvek posters bestellen? Ga dan naar deze pagina.

Onze voordelen:

  • Voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis!
  • Vijf verschillende formaten
  • Twee verschillende papiersoorten
  • Enkelzijdig bedrukt (A3 & A4)
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Waarom tyvek posters bestellen?

Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven en bedrukken, maar scheurt niet en is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend. Het materiaal is daarnaast ook nog eens knipbaar en snijdbaar. Deze posters zijn veel duurzamer en gaan langer mee dan andere posters. Waterdichtheid is noodzakelijk voor een degelijke bescherming. Deze posters zijn ideaal als je langere tijd promotie of reclame wil maken, ze zijn bijna niet stuk te krijgen.

Welke formaten posters drukwerk zijn beschikbaar?

BIj UwPrinter hebben we vijf verschillende formaten voor u in het assortiment. Onze machines maken A0, A1, A2, A3 en A4 posters. Voor ons is dan ook geen formaat te gek. Bij elk formaat heeft u daarnaast ook nog de mogelijkheid tussen twee soorten papier: namelijk Satin en Houtvrij gesatineerd mc. De laatstgenoemde is glanzend.

Hoe snel kan ik posters laten bedrukken?

Als u het besteld voor 10.00 uur 's ochtends, dan heeft u het dezelfde avond nog in huis. U dient dan wel het ontwerp ook zo snel mogelijk aan te leveren, zodat onze vormgevers aan het werk kunnen. Het makkelijkste is als u zelf al een ontwerp bedacht heeft, maar onze vormgevers staan graag voor u klaar.

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw posters drukwerk?

Heeft u hulp nodig bij het laten drukken van de posters of wilt u de posters laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij leveren vliegensvlug kaarten voor een goedkope prijs! Mocht u hulp nodig hebben bij het ontwerpen dan helpen we u graag op weg. Hebt u advies nodig over het formaat, papiersoort of bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek

Bestel uw posters drukwerk en wij gaan direct aan de slag