• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Same day bezorging voor posters

Posters

Posters vergeten te bestellen? Gelukkig is er Uwprinter! Besteld u briefpapier voor 10.00 uur en wij leveren het dezelfde avond nog af! Een spoedorder is mogelijk in heel Nederland. U kunt bij ons kiezen uit maar liefst negen verschillende formaten posters, die zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt kunnen worden. Ook kunt u kiezen uit twee verschillende materialen. Het minimale te bestellen aantal is afhankelijk van het formaat van de poster.

Onze voordelen:

  • Voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis!
  • Vijf verschillende formaten
  • Twee verschillende papiersoorten
  • Zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt (A3 & A4)
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Same day posters bestellen = dezelfde dag bezorgd

Een poster kunt u gebruiken om een boodschap over te brengen of als versiering. Bedrijven gebruiken posters vaak om hun aanbiedingen te laten zien. Een poster kan ook dienen om een ruimte aan te kleden, bijvoorbeeld door de poster in te lijsten.

Welk materiaal is geschikt?

Bij Uwprinter.nl hebben we twee verschillende soorten postermateriaal. We leggen het hieronder kort uit waar het materiaal voor geschikt is. Dit kan bepalend zijn voor u keuze die u maakt.

Satin papier

Wilt u een poster waarop uw foto’s goed uitkomen? Kies dan voor satin papier. Satin papier heeft een matte uitstraling, het heeft daardoor een erg chique uitstraling en is erg geschikt voor posters met afbeeldingen.

Houtvrij gesatineerd mc (glanzend papier)

Een poster met glanspapier geeft één glanzende uitstraling. Posters die binnen worden opgehangen worden vaak op glans papier of op satin papier gedrukt.

Welk formaat poster is geschikt?

Naast een A3 en A4 poster kunt u ook zelf een formaat kiezen. Wat dacht u van een A1 of een A0 poster? Bij het kiezen van het formaat moet u rekening houden met waar de poster komt te hangen. Voor bijvoorbeeld een etalage is een poster van A2 formaat voldoende. Wilt u een poster ophangen op prikborden, ga dan voor een A3 of A4 poster. Als u echt indruk wilt maken kies dan voor een grote poster , bijvoorbeeld een A1 of A0 poster.

Waar moet ik rekening mee houden bij het ontwerpen?

Als u zelf een ontwerp maakt moet u eerst de aanleverspecificaties bekijken. Ter ondersteuning kunt u ook een werktekening downloaden onderaan deze pagina. Hou er met het ontwerpen rekening mee dat een bestand afloop- en snijtekens heeft. U kunt er ook voor kiezen om een van onze professionele ontwerpers een poster te laten opmaken. Wij helpen graag met het ontwerpen, het enige wat u hoeft te doen is ontwerp toe te voegen aan uw winkelwagen. Vertel daarnaast ons zo duidelijk mogelijk hoe de poster eruit moet zien, bijvoorbeeld door ons een voorbeeld te sturen. Wilt u een foto op uw poster stuur deze dan naar ons toe.

Wat kan ik nog meer bestellen?

Wilt u een poster langdurig buiten hangen, dan is ons tuindoek een goede optie. Ook deze tuindoeken kunt u in elk gewenst formaat bestellen. Zo kunt u grote, maar ook kleine posters bestellen. Vaak worden posters gebruikt voor promotie. Klanten bestellen naast posters dan ook vaak flyers, folders en roll-up banners.

Hulp nodig?

Komt u er niet uit met het bestellen van uw posters? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag om uw bestelling tot een goed einde te brengen!

Wij hebben veel ervaring met het drukken van posters en kunnen u daarom goed adviseren bij het kiezen van het juiste materiaal, formaat of ontwerp. De keuze van het papier is erg uitgebreid waardoor we voor elk doeleinde het juiste papier in huis hebben. Naast een kleine poster kunnen wij ook grote posters leveren. Wat denkt u bijvoorbeeld van een A1 of een A0 poster. Posters kunnen op elk gewenst formaat gesneden worden.

Mocht u er niet uitkomen met het ontwerpen, dan helpen wij graag. Natuurlijk kunt u het ontwerp van de poster ook door ons laten maken.

Bestel daarom snel uw posters en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!

Lees meer