• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Naambadges bestellen met spoed

Naambadges

Goedkoop en eenvoudig naambadges bedrukken zodat u op de beurs goed voor de dag komt? Bestel dan voor 10:00 uw naambadges, dan worden deze tussen 6 en half 11 nog bezorgd op dezelfde dag! Bij Uwprinter kunt u kiezen uit twee verschillende modellen: naambadges met magneet of met speld/klem.

Onze voordelen:

  • Voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis!
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Hergebruiken
  • Persoonlijke uitstraling
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Type
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Met spoed naambadges bestellen!

Bij ons kunt U kiezen uit badges met een klemmetje of naambadges met een magneet. Het voordeel van een klemmetje is dat deze beter blijft zitten. Een naambadge met een klemmetje is daarom aan te raden als u op de beurs demonstraties gaat geven of veel moet bewegen. Een klemmetje kan er echter wel voor zorgen dat uw kleding kreukelt. Wilt u dit voorkomen, dan is een badge met een magneet een goede oplossing. Voor welke optie u ook gaat, de naambadges van Uwprinter.nl worden standaard voorzien van uw naam en eventueel de bedrijfsnaam. De badges zijn verkrijgbaar in 1 formaat; het meeste gebruikte zijn 40x75 mm enkelzijdig bedrukte badges.

Hoe kan ik opvallen op een beurs?

Voor een snelle effect op een beurs kunt naast badges ook kleding bedrukken in de huistijl van uw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte polo’s. Tijdens de beurs wilt u potentiële klanten uiteraard iets meegeven. Denk dan aan visitekaartjes, flyers of folders, die Uwprinter.nl vliegensvlug en voor een goedkope prijs kan leveren. U wilt natuurlijk opvallen met de stand, kijk daarom eens naar een professionele en toch goedkope beurswand, roll-up banner of presentatiebalie. Wij kunnen het allemaal voor u regelen en bij besteding van €100,- profiteert u van gratis verzending. Kies zelf het aantal stuks die u wilt bestellen in onze webshop.

Hulp nodig?

Hebt u hulp nodig bij naambadges bestellen of bestellen van andere beursartikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring met beursstands en kunt u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres. Wist u dat we meer producten met spoed kunnen maken en leveren? Wat denkt u van menukaarten, of visitekaartjes met uw logo. Voor onze service of meer informatie hoeft u ons slechts te bellen en wij staan voor u klaar! Wilt u liever naamkaartjes met aluminium plaat, neem dan contact op met uw vraag.

Bestel vanaf heden uw drukwerk bij UwPrinter.nl, dan zorgen wij dat deze op tijd bezorgd wordt!

Lees meer