• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Met spoed flyers drukken

Flyers

Gaat u morgen naar een groot evenement om te flyeren, maar bent u bijna door uw voorraad heen? Geen probleem! Besteld u vandaag voor 10.00 uur de flyers dan worden deze vandaag nog tussen 6 en half 11 geleverd. U kunt kiezen uit een A4, A5 of A6 formaat, die enkel- of dubbelzijdig bedrukt wordt. Daarnaast kunt u kiezen uit drie papier soorten. Al te bestellen vanaf 50 stuks.

Onze voordelen:

  • Voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis!
  • A4, A5 of A6 formaat
  • Dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden)
  • Top kwaliteit materiaal
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Ander aantal?

Voordelig met spoed flyers laten drukken

U kunt uit 3 verschillende soorten formaten kiezen namelijk: A4/A5/A6. Het A5 formaat is de meest voorkomende flyer. U kunt kiezen uit enkelzijdig, dat noemen we ook wel 4/0, of dubbelzijdig, dat noemen we 4/4. Voor het mooiste resultaat raden wij aan om beide zijden te bedrukken. Hebt u geen tweede ontwerp? Dan kunt u het bestaande ontwerp dubbelzijdig bedrukken.

Welk papier is het meest geschikt?

Naast het formaat is de papierkeuze ook zeer belangrijk. Daarbij speelt de papiersoort en het gewicht een belangrijke rol. Houtvrij mat machine coated (mc) papier geeft een chique uitstraling. Wilt u liever glanzend papier, dan raden wij houtvrij gesatineerd MC aan. Voor een matte uitstraling kunt u kiezen voor houtvrij mat mc. Voor een normale uitstraling van de flyer is houtvrij offset het meest geschikt.

Hebt uzelf een ontwerp gemaakt, of hebt u flyers laten ontwerpen? Let er dan goed op dat de flyer overeenkomt met de aanleverspecificaties. Wilt u liever een flyer die door ons is gemaakt? Dit kan natuurlijk ook. U kunt hiervoor een ontwerp toevoegen aan het winkelmandje of een e-mail sturen naar de klantenservice (let hierbij wel op dat als u dit wilt er geen spoedbestelling geleverd kan worden).

Een ander woord voor flyer is leaflet. Gevouwen flyers worden folders genoemd. Een folder gebruikt u als u wat meer informatie wilt geven, terwijl een flyer bedoeld is voor een korte boodschap. Wilt u de flyer ophangen, dan kunt u beter kiezen voor een  poster. Posters komen overeen met flyers, maar zij groter en geschikt om op te hangen. Posters hebben vaak A3 formaat of groter, flyers zijn vaak A6, A5 of A4 formaat.

Same Day flyers, alleen bij UwPrinter.nl

Hebt uhulp nodig bij het laten drukken van uw flyers of wilt u een flyer laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Kortom wij leveren vliegensvlug flyers voor een goedkope prijs! Mocht u hulp nodig hebben bij het ontwerpen dan helpen we u graag op weg. Hebt u advies nodig over het formaat, papiersoort of bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen.Bestel daarom snel uw flyers en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!

Lees meer