• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp! 06 - 220 621 40

Bedrukte Flyers Spoed

Flyers

Ga je morgen naar een groot evenement om te flyeren, maar ben je bijna door je voorraad heen? Geen probleem! Bestel je vandaag voor 12.00 uur de flyers dan worden deze vandaag nog tussen 6 en half 11 geleverd. Je kunt kiezen uit een A4, A5 of A6 formaat, die enkel- of dubbelzijdig bedrukt wordt. Daarnaast kun je kiezen uit drie papier soorten. Al te bestellen vanaf 50 stuks.

Onze voordelen:

  • Oplage vanaf 50 stuks
  • A4, A5 of A6 formaat
  • Dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden)
  • Top kwaliteit materiaal
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking

Met spoed flyers bestellen!

Je kunt uit 3 verschillende soorten formaten kiezen namelijk: A4/A5/A6. Het A5 formaat is de meest voorkomende flyer. Je kunt kiezen uit enkelzijdig, dat noemen we ook wel 4/0, of dubbelzijdig, dat noemen we 4/4. Voor het mooiste resultaat raden wij aan om beide zijden te bedrukken. Heb je geen tweede ontwerp? Dan kun je het bestaande ontwerp dubbelzijdig bedrukken.

Welk papier is het meest geschikt?

Naast het formaat is de papierkeuze ook zeer belangrijk. Daarbij speelt de papiersoort en het gewicht een belangrijke rol. Houtvrij mat machine coated (mc) papier geeft een chique uitstraling. Wil je liever glanzend papier, dan raden wij houtvrij gesatineerd MC aan. Voor een matte uitstraling kun je kiezen voor houtvrij mat mc. Voor een normale uitstraling van de flyer is houtvrij offset het meest geschikt.

Heb jezelf een ontwerp gemaakt, of heb je flyers laten ontwerpen? Let er dan goed op dat de flyer overeenkomt met de aanleverspecificaties. Wil je liever een flyer die door ons is gemaakt? Dit kan natuurlijk ook. Je kunt hiervoor een ontwerp toevoegen aan het winkelmandje of een e-mail sturen naar de klantenservice (let hierbij wel op dat als je dit wilt er geen spoedbestelling geleverd kan worden).

Een ander woord voor flyer is leaflet. Gevouwen flyers worden folders genoemd. Een folder gebruik je als je wat meer informatie wilt geven, terwijl een flyer bedoeld is voor een korte boodschap. Wil je de flyer ophangen, dan kun je beter kiezen voor een  poster. Posters komen overeen met flyers, maar zij groter en geschikt om op te hangen. Posters hebben vaak A3 formaat of groter, flyers zijn vaak A6, A5 of A4 formaat.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het laten drukken van je flyers of wil je een flyer laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
Kortom wij leveren vliegensvlug flyers voor een goedkope prijs! Mocht je hulp nodig hebben bij het ontwerpen dan helpen we je graag op weg. Heb je advies nodig over het formaat, papiersoort of bedrukking kun je altijd contact met ons opnemen.

Bestel daarom snel je flyers en dan gaan wij vliegensvlug voor je aan de slag!

Lees meer