• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Zonnekleppen bedrukken

Zonneklep

Op zoek naar een promotieartikel dat kinderen aanspreekt? Wat dacht je van een zonneklep! Wij drukken zonnekleppen op topkwaliteit papier. Ook in kleine oplages. Bij Uwprinter kun je kiezen uit twee modellen. Uwprinter biedt de keuze uit een smal of breed model. Het smalle model heeft de vorm van een banaan. De breede zonneklep is zoals de naam al zegt wat meer rechthoekig. Ze worden beiden enkelzijdig bedrukt. Dat betekent dat alleen de bovenzijde wordt bedrukt. De bedrukking is in full colour. Zonnekleppen worden standaard met elastiekje geleverd. Het smalle model is 127,7 mm x 233,8 mm, terwijl het brede model 135,8 mm x 221,9 mm is.

Onze voordelen:

  • Twee modellen
  • Top kwaliteit papier
  • Inclusief elastiekje
  • Full colour bedrukking
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Formaat
Ander aantal?

Goedkoop en snel een zonneklep bedrukken bij UwPrinter.nl!

Met zonnekleppen valt je gegerandeerd op deze zomer! Wist je dat zonnekleppen niet alleen perfect zijn voor een beurs, maar ook ideaal zijn voor jongere doelgroepen in de vorm van promotiemateriaal? Je kunt zelf een ontwerp maken. Raadpleeg hiervoor de aanleverspecificaties en de werktekening. Wil je liever direct een professioneel ontwerp? Ook dat kan bij Uwprinter. Plaats in dat geval ontwerp in het winkelmandje en wij gaan met je zonneklep aan de slag.

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw eigen zonnekleppen?

Onze klantenservice staat altijd voor je klaar! Kom je er niet uit met de bestelling of loop je tegen problemen aan bij het ontwerpen? Bel dan gerust met onze klantenservice, we helpen je graag op weg. Wij leveren zonnekleppen in twee modellen. De zonnekleppen zijn van topkwaliteit en worden altijd met elastiek geleverd. Je kunt zelf een ontwerp aanleveren of een ontwerp door ons laten maken. Bij onze klantenservice kan je altijd terecht met vragen. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw bedrukte zonnekleppen direct online