• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Wijnkokers of wijnverpakking bedrukken

Wijnkokers

Met de wijnkokers van UwPrinter heeft u gegarandeerd een uniek relatiegeschenk. Verras uw klanten met een persoonlijk bedrukte wijnkoker. Perfect voor de feestdagen, beurzen of gewoon als bedankje voor uw trouwe klanten. De wijnkokers kunnen opgemaakt worden aan de hand van de bijgeleverde werktekening. Er wordt standaard een handig draagtouwtje bevestigt aan de wijnkoker zodat u deze gemakkelijk kunt meenemen en uitdelen. Bestel vandaag nog bij UwPrinter en verras uw relaties met originaliteit! Let wel op, de wijnfles is niet inbegrepen.

Onze voordelen:

  • Topkwaliteit 350 grams silk
  • Matt- en glanslaminaat afwerking mogelijk
  • Full Colour bedrukking
  • Uniek reclamemiddel
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Kleur draagkoord
Ander aantal?

Wijnkoker of wijnverpakking bedrukken in uw eigen stijl

Onze bedrukte wijnkokers worden in de juiste vorm gestanst en vervolgens in een aluminium ronding geplaatst. Aan de bovenkant dient u rekening te houden met de twee boorgaten. De reden hiervoor is het gevlochten touwtje, deze dient als handig draagmiddel voor de wijnkoker. Het touwtje is verkrijgbaar in twee variaties; wit of zwart.

Bij het bestellen van uw wijnkokers heeft u de keuze uit mat- of glanslaminaat. Deze keuze kunt u het best baseren op het gemaakte ontwerp. Maakt u grotendeels gebruik van afbeeldingen; kies dan voor glanslaminaat. Als uw bedrukte wijnkoker veel tekst bevat, ga dan voor matlaminaat zodat alles goed leesbaar blijft. De standaard grootte van de wijnkokers is 340 mm x 105 mm (diameter 85 mm).

Wijnkoker ontwerpen en online bestellen?

Voordat u aan de slag gaat met het eigen ontwerp is het handig om de werktekening te downloaden. De werktekening geeft duidelijk aan waar wat kan worden gedrukt. Daarnaast kunt u de aanleverspecificaties raadplegen. Komt u er niet uit met het ontwerp? Wij nemen u het werk graag uit handen. Laat het ontwerp door ons maken, dan verzorgen wij voor u een feestelijke wijnkoker! Hebt u hulp nodig bij het ontwerp, neem dan contact op met onze klantenservice. Binnenkort een feestje met uw relaties? Wat dacht u dan van bedrukte feesthoedjes? Bent u nog opzoek naar een origineel en persoonlijk cadeau? Laat dan een foto drukken op canvas. Wij helpen u graag bij het maken van uw eigen ontwerp of maken het ontwerp voor u!

Hulp nodig bij het ontwerpen van uw wijnverpakking?

Hebt u vragen over dit product of wilt u het product sneller in huis hebben dan onze standaard levertijd? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag!

BESTEL UW BEDRUKTE WIJNKOKER OF WIJNVERPAKKING DIRECT ONLINE