• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Tafelnaambordjes bedrukken

Tafelnaambordjes

Snel en voordelig tafelnaambordjes bestellen voor uw beurs, bijeenkomsten, recepties of etalages? Wij leveren topkwaliteit Luxo Art 350 grams bordjes die gegarandeerd opvallen, waar u ze ook plaatst! Standaard worden deze geleverd in een triangel formaat van 210x99 millimeter. De tafelnaambordjes kunnen aan elke zijde naar wens worden opgemaakt. Wilt u het ontwerp liever bij ons uitbesteden, dat kan! Wij hebben grafische vormgevers in huis die uw tafelnaambordjes volledig passend maken in de stijl die u wenst.

Onze voordelen:

  • Standaard 210 x 99 mm groot
  • Gemaakt van top kwaliteit 350 grams Luxo Art papier
  • Wij plakken en vouwen uw bordjes voorhand!
  • Handig en compact verpakt
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Tafelnaambordjes zijn ideaal voor een beurs

Tafelnaambordjes kunnen op diverse manieren worden ingezet en is één van onze favoriete presentatieproduct. Niet alleen om uw naam op een conferentie of beurs op te laten vallen. Ook kunt u met onze bordjes gemakkelijk beurs- en tentoonstellingsstukken kenmerken, als naambordje of voor een prijsaanduiding. De bordjes worden door ons geplakt en gevouwen, hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar en kunt u zich concentreren op andere zaken. Wij zullen ervoor zorgen dat de tafelnaambordjes veilig en compact worden verpakt zodat u het snel kunt gebruiken en de kwaliteit gewaarborgd blijft. Bekijk meer presentatieproducten hier die bijdragen om uw bedrijf uitstekend te kunnen presenteren.

Wat kan ik naast tafelnaambordjes nog meer bestellen?

Organiseer je een evenement? Bestel dan ook spandoeken, posters en flyers om je evenement te promoten. Daarnaast kunnen wij ook exclusieve aankleding verzorgen voor uw beurs of evenement, denk hierbij aan unieke promotie uitingen zoals lampenkappen, bedrukt behang en vloerstickers! Plaats gemakkelijk herhaalbestellingen door een account te maken op onze webshop.

Wij leveren top kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs. Hebt u vragen over het product of over het bestelproces? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bestel uw  bedrukte tafelnaambordjes snel en voordelig online