• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp! 06 - 220 621 40

Statafel bedrukken

Statafels

Binnenkort een evenement? Vergeet dan niet je eigen statafels te bestellen bij UwPrinter.nl! Het blad wordt bestickerd met je eigen opdruk zodat deze gegarandeerd opvalt. Met onze twee soorten polymeer vinyl kan je alle kanten op. Bestaat de opdruk grotendeels uit afbeeldingen? Ga dan voor polymeer vinyl glans om het beste resultaat te garanderen. Heb je toch wat meer tekst er op staan? Met Polymeer vinyl matt blijft het perfect leesbaar! De statafel is te bestellen in de zwarte -of witte variant.

Onze voordelen:

  • 800 millimeter diameter oppervlak
  • Keuze uit twee materialen
  • Full Colour bedrukking
  • Snelle levering
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Kleur
Statafels Wit
Wit
Statafels Zwart
Zwart
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking

Goedkope statafels bedrukken?

Bedrukte statafels bestel je natuurlijk bij UwPrinter.nl. Of het nou is voor een evenement, beurs of (personeel)feestje; met een statafel val je gegarandeerd op! Lever je eigen ontwerp aan of laat dit maken door een van onze ervaren ontwerpers. Wij bestickeren jouw statafel en leveren deze binnen 6 werkdagen bij je af.

Hoe kan ik opvallen op een beurs?

Naast statafels wil je tijdens je beurs natuurlijk ook iets meegeven aan je bezoekers zodat zij je niet vergeten. Denk dan aan visitekaartjes, flyers of folders die Uwprinter goedkoop en snel kan leveren. Ook handig is het voor de potentiƫle klant om te weten met wie hij spreekt; vergeet dus de naambadges niet! En natuurlijk wil je opvallen met de stand. Kijk daarom eens naar een professionele en toch goedkope beurswand, roll-up banner of presentatiebalie. Je kunt het allemaal bestellen bij Uwprinter.

Advies nodig?

Heb je advies nodig bij het bestellen van je statafel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring met evenementen en kan je van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeving kan onze klantenservice je goed helpen. Ben je dus opzoek naar bedrukte statafels? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leveren statafels met je eigen opdruk snel en voordelig bij jou thuis!

Wil jij je eigen statafels snel in huis hebben? Bestel dan snel!

Lees meer