• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Startnummers drukken met spoed

Startnummers

Een startnummer heeft een standaardformaat van 150x225 mm. De startnummers kunnen op twee manieren worden bedrukt. Een startnummer wordt gemaakt van tyvek, dit is materiaal dat niet scheurt en tegen water kan. Op de startnummers komen in de hoeken boorgaten, zodat het nummer op kleding kan worden bevestigd. Heeft u ze vandaag nog nodig? Voor 9.00 uur besteld, vanavond al in huis. Kijk bij onze spoedleveringen!

Onze voordelen:

  • Speldjes zijn direct bij te bestellen
  • Dezelfde dag nog geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden)
  • Gemaakt van sterk tyvek

 

Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Accessoires
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Formaat
Ander aantal?

Met spoed startnummers drukken

Wij drukken en leveren startnummers in een standaard formaat, 150x200mm. U hebt de keuze of u de startnummers zwart-wit of full color wilt laten bedrukken. In de startnummers zitten 4 boorgaten in, wat het bevestigen van de startnummers wat makkelijker maakt. U hebt hiernaast ook de keuze om er speldjes bij geleverd te krijgen, om de startnummer te bevestigen aan uw T-shirt.

Hebt u naast startnummers ook T-shirts die u graag bedrukt wilt hebben? Naast het bedrukken van startnummers, bedrukt uwprinter.nl ook T-shirtjes na uw ontwerp.

Hulp nodig bij het ontwerpen van startnummers drukwerk?

Hebt u hulp nodig bij het ontwerpen van uw startnummer? Wij van uwprinter.nl helpen u graag verder. Neem gerust contact op met onze klantenservice. 

Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Hoe snel kan ik de startnummers in huis hebben?

Dit product kunt u al binnen één dag in huis hebben. De startnummers vallen onder same day delivery. Tegen een kleine vergoeding heeft u het zelfs dezelfde dag al in.

Bestel uw startnummers drukwerk en dan wij gaan meteen voor u aan de slag