• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Naambadges berukken

Naambadges

Op een beurs goed voor de dag komen? Dan hebt u een naambadge nodig! Bij Uwprinter kunt u kiezen uit twee modellen naambadges van verschillende formaten. U kunt kiezen uit badges met een speldje of naambadges met een magneet. Het voordeel van een speldje is dat deze veel beter blijft zitten. Een naambadge met een speldje is daarom aan te raden als u op de beurs demonstraties gaat geven of veel moet bewegen. Een speldje maakt echter wel een klein gaatje in uw kleding. Wilt u dit voorkomen, dan is een badge met een magneet een goede oplossing. De badges zijn verkrijgbaar in de formaten 65x95 mm, 40x75 mm en 54x90 mm met enkelzijdig bedrukte naamkaartjes. Vandaag nog naambadges nodig? Bestel ze met spoed!

Bij het bestellen van naambadges ontvangen wij graag een excellijst met de namen en functies van de werknemers waar u een badge voor wilt laten maken. Zie het voorbeeld hieronder.

Naam Functie
Kees Eigenaar
Henk Co-owner


Onze voordelen:

  • Te bestellen met speldje of magneetje
  • Makkelijk te bevestigingen
  • Snelle levering
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Soort aanbrenging
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Uw eigen naambadges laten maken

U kunt kiezen uit badges met een klemmetje of naambadges met een magneet. Het voordeel van een klemmetje is dat deze beter blijft zitten. Een naambadge met een klemmetje is daarom aan te raden als u op de beurs demonstraties gaat geven of veel moet bewegen. Een klemmetje kan er echter wel voor zorgen dat uw kleding kreukelt. Wilt u dit voorkomen, dan is een badge met een magneet een goede oplossing.

Voor welke optie u ook gaat, de naambadges van Uwprinter.nl worden standaard voorzien van uw naam en eventueel de bedrijfsnaam. De badges zijn verkrijgbaar in 3 formaten, namelijk 40x75 mm, 65x95 mm en 54x90 mm. Met enkelzijdig bedrukte naamkaartjes.

Opvallen met bedrukte naamdbadges

Tijdens de beurs wilt u potentiĆ«le klanten uiteraard iets meegeven. Denk dan aan visitekaartjes, flyers of folders die Uwprinter.nl vliegensvlug en voor een goedkope prijs kan leveren. U wilt natuurlijk opvallen met de stand, kijk daarom eens naar een professionele en toch goedkope beurswand, roll-up banner of presentatiebalie. Wij kunnen het allemaal voor u regelen.

Wij helpen u graag met uw naambadges bedrukking!

Hebt u hulp nodig bij het bestellen van naambadges of bestellen van andere beursartikelen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring met beursstands en kan u van goed advies voorzien. Ook op het gebied van vormgeven bent u dan aan het juiste adres.

Bestel direct bedrukte naambadges online