• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Magneetposters drukken

Magneetposters

Vaak wisselende posters die mooi moeten worden opgehangen? Kies dan voor magneetposters van Uwprinter. Een magneetposter wordt bevestigd op een plaat. U kunt de plaat laten hangen en de poster snel wisselen zonder in de weer te zijn met plakband. Hoe bestelt u de magneetposters van UwPrinter? Allereerst bestelt u de magnetische ondergrond met plakrand, dit zogenoemde 'Basis' materiaal kan geplakt worden op bijvoorbeeld een muur. De poster zelf moet bestelt worden op Posterfilm, dit is dan te bevestigen op het alvorens bestelde Basis materiaal. Heeft u al een magnetische wand? Dan is het niet nodig om het Basis materiaal te bestellen. 

Onze voordelen:

  • Verschillende luxe afwerkingen
  • Kies zelf uw formaat
  • Geen plakband nodig
  • Top kwaliteit materiaal
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
oppervlakte (m²)
Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Ander aantal?

Uw eigen magneetposters laten bedrukken!

Posters hergebruiken voor verschillende jaargetijden? Kies dan voor magneetposters van Uwprinter. Een magneetposter wordt bevestigd op een plaat. U kunt de plaat laten hangen en de poster snel wisselen zonder in de weer te zijn met plakband.

Wat heb ik nodig om magneetposters te bestellen?

Als dit de eerste bestelling is, dan hebt u waarschijnlijk de plaat en de poster nodig. Wilt u de plaat bestellen, dan kiest u magneetfolie teslaflex base. De poster wordt gemaakt van teslaflex ijzerhoudende en beprintbare pet. Bent u al in het bezit ben van de magneetfolie teslaflex base, dan hoeft u deze dus niet meer te bestellen. De plaat gaat namelijk lang mee en is daarom een eenmalige aankoop. LET WEL OP: Bij prints breder dan 1050 mm, wordt de poster in meerdere delen geleverd.  

Wat kan ik naast magneetposters nog meer bestellen?

Niet op zoek naar een magneetposter, maar naar een gewone poster? Kijk dan eens op de pagina posters. Veel klanten die magneetposter bestellen, hebben inmiddels ook vloerstickers, outdoorstickers en raamstickers van Uwprinter. Hiermee maakt u de sfeer en de uitstraling van de winkel compleet.

Wij leveren de plaat en de magneetposters, maar u kunt de producten ook los van elkaar bestellen. Dit kan in elk gewenst formaat. Het formaat kunt u zelf invoeren op onze website. Hebt u vragen? Dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor u klaar.

Hulp nodig bij het ontwerpen van magneetposters?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van u eigen magneetposters of hebt u vragen over de magneetposters? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en hulpen u graag!

Bestel uw bedrukte magneetposters gemakkelijk online