• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Magneetplaten laten bedrukken

Magneetplaten

Heeft u vaak wisselende afbeeldingen bij u in het bedrijf en moeten die mooi worden opgehangen? Kies dan voor magneetplaten van Uwprinter. De stickers zijn speciaal gemaakt voor het gemakkelijk verwisselen, verwijderen en hergebruiken van de magneetplaten. De magneetplaten zijn van een hoge kwaliteit vinylstickers. De platen worden geplakt op magneetfolie en afgewerkt met een glanslaminaat. Er zijn verschillende luxe afwerkingen mogelijk. Voor het bestellen van magneetplaten zijn er ook verschillende formaten. Wij passen ons aan uw wensen en staan in alle tijden paraat.

Onze voordelen:

  • Kies zelf uw formaat
  • Verschillende luxe afwerkingen
  • Geen plakband nodig
  • Top kwaliteit materiaal
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Bedrukking
Gewicht
oppervlakte (m²)
Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Ander aantal?

Uw eigen magneetplaten bedrukken?

Heeft u verschillende afwerkingen nodig door het jaar heen? Kies dan voor de magneetplaten van Uwprinter. De magneetplaten zijn van een hoge kwaliteit vinylstickers. De platen worden geplakt op magneetfolie en afgewerkt met een glanslaminaat.

Waar kan ik bedrukte magneetplaten voor gebruiken?

De platen zijn voor meerdere doeleinden beschikbaar, maar worden vooral gebruikt op auto’s. Het is een ideaal project voor tijdelijke promotiedoeleinden. Door de auto op deze manier te bestickeren heb je een gemakkelijke manier van reclame en het kost niet veel. Daarnaast is het gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er oude resten aan blijven plakken.

Wat is de levering en het formaat van de magneetplaten?

De levering voor de magneetplaat is vier werkdagen. Dit kan in elk gewenst formaat zijn. Het formaat kunt u zelf invoeren op onze website. Hebt u vragen? Dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor u klaar.

Heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van uw eigen magneetplaat?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van u eigen magneetplaat of hebt u vragen over de magneetplaten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag!

Wat kan ik naast magneetplaten nog meer bestellen?

Niet op zoek voor zware producten, maar voor lichtere producten? Kijk dan eens op de pagina magneetposters. Natuurlijk zijn er ook andere ideeën, zoals gewone posters of flyers.

Bestel uw bedrukte magneetplaten direct online