• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Beurswanden accessoires

Beurswanden accessoires

Wilt u goed voor de dag komen op een beurs? Denk dan eens aan een bedrukte beurswand en daar horen natuurlijk ook accessiores bij! Bij Uwprinter hebt u de keuze uit meerdere accessiores. Bestel het hier snel!

Onze voordelen:

  • Snelle levering
  • Eigen ontwerp
  • Helemaal voorbereid
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Accessoires
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Ander aantal?

Van een halogeenlamp voor op je beurswand tot aan een naambadge. De vloer op zonder naambadge kan namelijk niet, je brochures leg je niet gewoon op een stapel en je folders presenteer je het liefst ook in stijl. Wij hebben meerdere producten en die kun je hierboven stuk voor stuk bestellen.

Beurswanden accessoires uitgelicht

Bij ons kunt u terecht voor een geweldige halogeenlamp. Ook op het gebied van deze lampen heeft u meerdere keuzes Zo kunt u gaan voor een 150 watt lamp of juist voor een LED-lamp. En daarnaast heeft u de keuze voor de kleur. Niet één standaard kleur, maar de keuze uit een witte of zwarte lamp.

Daarnaast kunt u er een losdoek bij bestellen, zodat u niet vast zit aan één ontwerp. Nee, u heeft meerdere mogelijkheden om tot een zo compleet mogelijke beurswand te komen. Daarnaast kunt u gebruik maken van een mooie combikorting.

Ga voor een presentatie met oog voor detail

Licht uit, spot aan! Wanneer je op een drukke beursvloer staat wil je de blik van de bezoekers op je beursuitingen vestigen. Doe het met een halogeenlamp. Het klinkt misschien gek, maar de juiste bundel licht op je beurswand brengt je beursuiting tot leven. Je onderscheiden van je concurrentie doe je door aandacht te besteden aan de details. Presenteer daarom je bedrukte ballonnen in een mooie ballonnenboom, bevestig je banners in een luxe bannerrail of stuur je personeel de vloer op met een stijlvolle naambadge.

Wat kan ik naast beurswand accessoires nog meer bestellen?

Daarnaast moet u natuurlijk niet vergeten om goed voorbereid te zijn. Bestel daarom ook snel uw naambadges, brochures of folders! Allemaal te bestellen bij Uwprinter.nl. Geen bestelling is te gek voor ons. Onze vormgevers staan graag voor u klaar!