• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>

Coronaproof oplossing? Ga voor desinfectiezuilen en spatschermen!

Veel organisaties moeten rekening houden met het functioneren van hun bedrijf in de anderhalve meter-economie. Hoe garandeert u de gezondheid van klanten en personeel? Ook bij UwPrinter.nl denken we in deze tijd graag met u mee. Waar u ons vooral kent van drukwerk, bieden wij ook allerlei producten voor COVID-19 aan. Denk hierbij aan onder meer desinfectiezuilen en spatschermen.

Desinfectiezuilen

Van restaurant tot kledingwinkel en van zorgcentra tot school: onze desinfectiezuilen met dispenser zijn een oplossing voor veel verschillende branches. Zo kunnen uw collega’s, klanten en bezoekers met gedesinfecteerde handen (en een gerust hart) uw locatie betreden. De zuilen zijn makkelijk op te pakken, en zijn erg stabiel. Ze zijn dan ook prima buiten te plaatsen bij droog weer, gelieve wel voorzien van een steen, zodat het niet omvalt. Bij het uploaden hoeft u alleen een logo aan te leveren, daarna krijg je van ons binnen één werkdag een proefdruk per mail. Onze zuil is ook leverbaar met een handpomp, graag op aanvraag. Bij onze zuilen worden altijd batterijen meegeleverd.

desinfectiezuilen

Onze voordelen:

- Snelle levering 5 werkdagen

- Zuil is na COVID-19 te gebruiken als visual d.m.v. twee verwisselbare doeken

- Makkelijk te plaatsen en verplaatsen, zie ook onze film

- Bij onze zuilen worden altijd​ batterijen meegeleverd

We bieden verschillende soorten desinfectiezuilen, hieronder ziet u enkele voorbeelden. We kunnen deze zuilen volledig in uw eigen huisstijl maken, zodat het een professionele uitstraling geeft aan uw klanten. De dispensers werken automatisch, hierdoor is het mogelijk om handen te desinfecteren zonder iets aan te raken.

Spatschermen

Een ander belangrijk beschermingsmiddel in de strijd tegen COVID-19 zijn spatschermen. Deze schermen kunnen we volledig op maat maken en zijn ideaal voor plaatsing bij balies, kassa’s en in diverse werkomgevingen. Hiermee wordt de kans op het verspreiden van het virus van klant tot medewerker en visa versa flink verlaagd. Om COVID-19 zo min mogelijk te verspreiden is het mogelijk om een folie tussen de klant en medewerker te hangen. Hierdoor is de kans op verspreiding kleiner en bent u goed beschermd. Het grootste voordeel van deze spatschermen is dat ze eenvoudig schoon zijn te maken. Van groot belang is wel dat het maximaal 132 cm. breed kan zijn.

desinfectiezuilen

Onze voordelen:

- Snelle levering

- Eigen lengte aangeven is mogelijk (breedte maximaal 132 cm)

- Beschermende folie

- Verschillende formaten

Met een spatscherm zorgt u altijd voor voldoende afstand, waarbij u toch de gewenste service kunt bieden.

We kunnen zowel de desinfectiezuilen als de spatschermen in een korte tijd leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op via 088-1 222 44 8 of stuur een mailtje naar info@uwprinter.nl