• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Naambadges drukken met spoed

Naambadges

Goedkoop en eenvoudig naambadges bedrukken zodat u op de beurs goed voor de dag komt? Bestel dan voor 10:00 uw naambadges, dan worden deze tussen 17:30 en 22:30 nog bezorgd op dezelfde dag! Bij Uwprinter kunt u kiezen uit twee verschillende modellen: naambadges met magneet of met speld/klem. Maak snel gebruik van de Same Day Delivery en u heeft het vanavond tussen 17.30 en 22.30 uur in uw brievenbus of bij u aan de deur. Bestel snel uw naambadges!

Bij het bestellen van naambadges ontvangen wij graag een excellijst met de namen en functies van de werknemers waar u een badge voor wilt laten maken. Zie het voorbeeld hieronder.

Naam Functie
Kees Eigenaar
Henk Co-owner

Onze voordelen:

  • Voor 10.00 uur besteld, vanavond in huis!
  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Hergebruiken
  • Persoonlijke uitstraling
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Type
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Heeft u naambadges drukwerk nodig?

Naambadges, een must have voor elke serieuze ondernemer. Bestel ze bij UwPrinter.nl tegen de scherpste prijs! Door de naamkaartjes van ons trek je echt de aandacht tijdens een bijeenkomst, netwerkevent of afspraak. Ook gevouwen kaartjes zijn mogelijk, staand of liggend. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u maar al te graag bij het ontwerpen van een speciaal ontwerp. Het is niet alleen te gebruiken in uw bedrijf, maar ook voor een evenement of achter de beursstand. Klanten willen altijd zien wat de naam van de medewerker is waar mee ze aan het praten zijn. Bestel daarom snel uw naambadges.

Onze klantenservice staat graag voor u klaar

Hulp nodig bij het opmaken van de boekjes of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Wij helpen u graag met het ontwerpen of nemen u zelfs het werk uit handen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw naambadges drukwerk en wij gaan vliegensvlug voor u aan de slag