• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>
datum: 05-04-2019

Heeft u ook vaak wisselende beelden op uw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen? Ga dan voor magneetplaten!

Heeft u vaak wisselende beelden op bijvoorbeeld uw auto, bedrijfsbus of op uw vrachtwagen? Dan is een magneetplaat echt iets voor u! Wij kunnen ervoor zorgen dat het er tiptop uit gaat zien. Wij zorgen voor vette magneetplaten met een bedrukking naar uw eigen huisstijl.

Heeft u ook vaak wisselende beelden op jouw auto, bedrijfsbus of vrachtwagen? Dan bent u op het juiste adres!

Magneetplaten zijn eenvoudig te verwisselen

De platen zijn speciaal gemaakt voor het gemakkelijk verwisselen, verwijderen en hergebruiken. Hier zal u vast nog nooit bij hebben stil gestaan. Het hergebruiken van autobelettering! Natuurlijk kunt u kiezen voor een standaard printje of tekstje, maar bij magneetplaten kunt u ook gewoon je eigen ontwerp aanhouden of juist de huisstijl die u hanteert.

De platen zijn voor meerdere doeleinden beschikbaar, maar worden vooral gebruikt op auto’s. Het is een ideaal project voor tijdelijke promotiedoeleinden. Door de auto op deze manier te bestickeren heeft u een gemakkelijke manier van reclame en het kost niet veel. Daarnaast is het gemakkelijk te verwijderen, zonder dat er oude resten aan blijven plakken.

Wilt u liever het ontwerp uitbesteden? Onze interne vormgevers kunnen een passend ontwerp maken voor uw magneetplaat.