• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Boekjes drukken op A4 of A5

Boekjes

Wij hebben veel ervaring met het maken van boekjes. Uwprinter kan uw boekjes produceren in twee 2 verschillende formaten; a4 en a5. Voor de omslag heeft u maar liefst de keuze uit 4 verschillende materialen. Professioneeel voor de dag komen met bedrukte boekjes? Kies voor de boekjes van UwPrinter. Deze zijn van super kwaliteit en zijn ideaal om te gebruiken als scriptie, jaarverslagen en catalogi. Of je maakt er luxe menukaart van! Een ideaal promotiemiddel en bovendien kunnen ze met de spoedlevering super snel bij je binnen zijn.

Onze voordelen:

  • Gratis bestandscontrole
  • Productie altijd in eigen huis
  • Keuze uit een a4 of a5 boekje
  • Vier verschillende keuzes voor de omslag

 

Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Aantal Paginas Inclusief Omslag
Bedrukking Omslag
Omslag
Gewicht Omslag
Bedrukking Binnenwerk
Gewicht Binnenwerk
Binnenwerk
Afwerking
Ander aantal?

Uw eigen boekjes online laten drukken!

Hebt u de trouwkaarte, maar bent u de kerkboekjes vergeten? Uitvaartboekjes laten maken met hoge spoed? Avondwakeboekjes nodig? Bestel voordelig maar vooral snel uw boekjes bij Uwprinter. Wij zorgen ervoor dat de boekjes op tijd binnen zijn. Wij hebben veel ervaring met avondwakeboekjes, brochures, kerkboekjes en uitvaarboekjes. Doordat we beschikken over een eigen drukkerij kunnen we snel leveren.

Wilt u liever een ander product bestellen? Kijk dan eens bij deze producten!

Is een boekje iets teveel van het goede? Wellicht zijn onze folders dan een goed en goedkoop alternatief. Daarnaast hebben wij nog veel meer goedkope alternatieven. Zo hebben we ook flyers, folders en brochures.

Hulp nodig bij het kiezen van uw boekje of juist bij het ontwerp?

Hulp nodig bij het opmaken van de boekjes of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne DTP'ers helpen u graag bij uw ontwerp. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw boekjes drukwerk en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!