• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Statafel laten drukken

Statafels

Binnenkort een evenement? Vergeet dan niet uw eigen bedrukte statafel te bestellen bij UwPrinter.nl! Het blad wordt bestickerd met uw eigen opdruk zodat deze gegarandeerd opvalt. Dankzij onze twee soorten polymeer vinyl kan u alle kanten op. Bestaat de opdruk grotendeels uit afbeeldingen? Ga dan voor polymeer vinyl glans om het beste resultaat te garanderen. Heeft u toch wat meer tekst er op staan? Met Polymeer vinyl matt blijft het perfect leesbaar! De statafel is te bestellen in de zwarte -of witte variant en het blad heeft een diameter van 80cm. 

Onze voordelen:

  • 800 millimeter diameter oppervlak
  • Keuze uit twee materialen
  • Full Color bedrukking
  • Snelle levering
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Kleur
Statafels Wit
Wit
Statafels Zwart
Zwart
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Ander aantal?

Online een bedrukte statafel bestellen?

Een bedrukte statafel bestellen doet u natuurlijk bij UwPrinter.nl. Of het nou is voor een evenement, beurs of (personeel)feestje; met een statafel valt u gegarandeerd op! Lever uw eigen ontwerp aan of laat dit geschikt maken door een van onze ervaren ontwerpers. Wij bestickeren jouw statafel en leveren deze binnen 6 werkdagen bij u af.

Een statafel bedrukken: hoe val ik op tijdens een beurs?

Naast een statafel bedrukken met uw logo, foto of huisstijl wilt u tijdens een beurs natuurlijk ook iets meegeven aan uw bezoekers zodat zij u niet vergeten. Denk dan aan visitekaartjes, flyers of folders die Uwprinter goedkoop en snel kan leveren. Ook handig is het voor de potentiële klant om te weten met wie hij spreekt; vergeet dus de naambadges niet! En natuurlijk wilt u opvallen met de stand. Kijk daarom eens naar een professionele en toch goedkope beurswand, roll-up banner of presentatiebalie. U kunt het allemaal bestellen bij Uwprinter.

Advies nodig over bedrukte statafels?

Heeft u advies nodig bij het bestellen van een statafel? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice heeft veel ervaring met evenementen en kan u van goed advies voorzien en gericht helpen met andere producten uit ons assortiment. Ook op het gebied van vormgeving kan onze klantenservice u goed helpen. Bent y dus opzoek naar bedrukte statafels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren statafels met eigen opdruk snel en voordelig bij jou thuis! En niet tevreden? Dan kunt u binnen 14 dagen retourneren.

Statafels laten drukken en voordelig en snel online bestellen