• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Flyers bedrukken

Flyers

Goedkope flyers drukken doet u bij UwPrinter! U kunt kiezen uit veel verschillende formaten, die enkel- of dubbelzijdig bedrukt wordt. Daarnaast kunt u kiezen uit drie papier soorten. Al te bestellen vanaf 50 stuks. Hebt u nou vanavond al uw flyers nodig? Spoeddrukwerk flyers is mogelijk! 

Onze voordelen:

  • Oplage vanaf 50 stuks
  • Veel verschillende formaten
  • Iets unieks? Vraag ons
  • Top kwaliteit materiaal
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
Flyers Ongevouwen
Ongevouwen
Ander aantal?

Uw eigen flyers laten drukken

U kunt uit 3 verschillende soorten formaten kiezen namelijk: A4/A5/A6. Het A5 formaat is de meest voorkomende flyer. U kunt kiezen uit enkelzijdig, dat noemen we ook wel 4/0, of dubbelzijdig, dat noemen we 4/4. Voor het mooiste resultaat raden wij aan om beide zijden te bedrukken. Hebt u geen tweede ontwerp dan kunt u het bestaande ontwerp dubbelzijdig bedrukken.

Welk papier is het meest geschikt om flyers op te drukken?

Naast het formaat is de papierkeuze ook zeer belangrijk. Daarbij spelen de papiersoort en het gewicht een belangrijke rol. Houtvrij mat machine coated (mc) papier geeft een chique uitstraling. Wilt u liever een glanzend papier, dan raden wij houtvrij gesatineerd MC aan. Voor een matte uitstraling kunt u kiezen voor houtvrij mat mc. Een flyer die langer bewaard moet worden kan beter op zwaarder papier worden gedrukt. Lichter papier is vooral geschikt voor eenmalig gebruik.

Heb uzelf een ontwerp gemaakt, of heb u flyers laten ontwerpen? Let er dan goed op dat de flyer overeenkomt met de aanleverspecificaties. U kunt hiervoor een ontwerp toevoegen aan het winkelmandje of een e-mail sturen naar de klantenservice( Let hierbij wel op dat als u dit wilt er geen spoedbestelling geleverd kan worden).

Een ander woord voor flyer is leaflet. Gevouwen flyers worden folders genoemd. Een folder gebruik u als u wat meer informatie wilt geven, terwijl een flyer bedoeld is voor een korte boodschap. Wilt u de flyer ophangen? Dan kunt u beter kiezen voor een poster. Posters komen overeen met flyers, maar zij groter en geschikt om op te hangen. Posters hebben vaak A3 formaat of groter, flyers zijn vaak A6, A5 of A4 formaat. Wilt uop een originele manier flyeren? Hang dan deurhangers aan deuren of kofferlabels aan fietsen.

Altijd goedkoop uw flyers bedrukken bij Uwprinter.nl

Hebt u hulp nodig bij het laten drukken van uw flyers of wilt u een flyer laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Kortom wij leveren vliegensvlug flyers voor een goedkope prijs! Mocht u hulp nodig hebben bij het ontwerpen dan helpen we u graag op weg. Hebt u advies nodig over het formaat, papiersoort of bedrukking kunt u altijd contact met ons opnemen.Bestel daarom snel uw flyers en dan gaan wij vliegensvlug voor u aan de slag!