• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Tuindoek online bedrukken

Tuindoek

Met spoed een origineel cadeau nodig? Wat denkt u van een tuindoek? Bij ons kun u kiezen uit verschillende formaten tuindoeken. De tuindoeken worden standaard afgewerkt met ringen op de hoeken, zodat het doek eenvoudig kan worden opgehangen. Doordat het gemaakt is van speciaal PVC is het ideaal voor buitengebruik.

Onze voordelen:

  • Uitgebreid getest op buiten gebruik
  • Snel bezorgd
  • Top kwaliteit PVC
  • Te kiezen uit elk gewenst formaat

 

Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Afwerking
oppervlakte (m²)
Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Ander aantal?

Tuindoek online bedrukken in ieder formaat mogelijk

Bij Uwprinter kunt u zelf bepalen welk formaat tuindoeken u wilt! Deze zijn standaard voorzien van ringen op alle hoeken, voor een snelle en stevige bevestiging.

Wat zijn de mogelijkheden met een tuindoek?

Wij bedrukken uw tuindoek met wat u maar mooi vindt. Foto’s, teksten, logo’s; het kan allemaal. Bij Uwprinter kunt u tuindoeken laten bedrukken met elke afbeelding die u mooi vindt. In een tuin staan tuindoeken met bijvoorbeeld bloemen erg mooi. Wilt unagenieten van die leuke vakantie? Laat dan uw favoriete vakantiefoto op het tuindoek drukken. En met een tuindoek voorzien van strand en palmbomen creëert u in een handomdraai een tropisch tintje in uw tuin. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een persoonlijker effect, door bijvoorbeeld foto’s van dierbaren of huisdieren op het tuindoek te laten drukken.

Kan ik tuindoeken schoonmaken? Tuindoeken kunnen natuurlijk vies worden, ze hangen nu eenmaal buiten. Daarom zijn onze doeken gemaakt van een materiaal dat eenvoudig en snel met een natte spons te reinigen is.

Wilt ude tuin nog verder opfleuren? Laat dan ook canvassen bedrukken met mooie afbeeldingen of teksten. Een combinatie van doeken en canvas kan uw tuin prachtig maken! 

Twijfelt u of een foto van voldoende kwaliteit is? Weet u niet goed welk formaat u moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder! Tuindoeken hebt u al binnen twee werkdagen in huis! U kunt kiezen uit elk gewenst formaat. Onze tuindoeken zijn gemaakt van topkwaliteit spandoek materiaal. De tuindoeken zijn snel en eenvoudig schoon te maken.

Hulp nodig voor een ontwerp van uw tuindoek?

Hulp nodig bij het opmaken van een tuindoek of heeft u vragen over het tuindoek? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen!

Kortom tuindoek bestellen? Wij regelen het graag en vliegensvlug voor u!