• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Tafelkleed bedrukken

Tafelkleed

Maak uw tafel gepersonaliseerd door het te bedrukken in uw eigen huisstijl of door een mooie eigen foto erop te laten printen voor in huis! Het ziet er gezellig en uniek uit als u een gedekte tafel hebt in de stijl die bij u past! U kunt er alles op laten bedrukken, eveneens is het ideaal om op een beurs te gebruiken als aankleding van uw stand. De breedte van de tafelkleden kan maximaal 1300 mm zijn.

Onze voordelen:

  • Snel geleverd
  • Gemakkelijk af te nemen
  • Te bestellen in elk gewenst formaat (tot maximaal 1300 mm breed)
  • Geproduceerd in eigen huis
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
oppervlakte (m²)
Breedte:
cm
Hoogte:
cm
Ander aantal?

Een eigen tafelkleed laten bedrukken!

Ons tafelkleed wordt in hoge kwaliteit bedrukt! U kunt tafelkleed bedrukken dat gemaakt is van stof of van spandoek materiaal (Frontlit). Het stoffen tafelkleed kun u gemakkelijk wassen en is daarna weer her te gebruiken. Het afnemen van het spandoek materiaal gaat erg gemakkelijk met een natte doek. Hierdoor is het goed schoon te houden en gaat het langer mee dan het tafelkleed op stof.

Waar kun je een tafelkleed nu eigenlijk voor gebruiken?

Professioneel en verzorgd voor de dag komen doe je met tafelkleden! Van bedrijfsfeestjes, voor horecabedrijven of ter aankleding van je beursstand, de tafelkleden van Drukzo zijn goede geweldige kwaliteit en creƫren een gezellige sfeer in iedere ruimte. Bedruk jouw logo, bedrijfsnaam of eigen design op een hoge kwaliteit textiel en zorg voor een professioneel voorkomen.

Snel een ontwerp voor uw tafelkleed nodig? Zet ons dan aan het werk!

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van uw kleed of wilt ueen aangepast offerte aanvragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoon, mail of chat. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag, ook voor een offerte aanvraag! Voor onze vormgevers en interne DTP'ers is geen enkele opdracht te gek. Ze staan graag voor uw klaar!

Bestel uw tafelkleed drukwerk online en wij gaan direct voor u aan de slag