• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Ophangsysteem hanglamp voor lampenkappen

Ophangpendels

Een lampenkamp besteld? Dan hebt u ook ophangpendels nodig! U kunt maarliefst kiezen uit negen verschillende ophangpendels. Bepaal eerst waar de lamp komt te hangen, vervolgens kun u een keuze maken uit de snoerlengstes. Houd er rekening mee dat elk ophangpendel een andere snoerlengte heeft. Bij het kiezen van de ophangpendel kunt u onder materiaal meteen zien van welk materiaal de pendel gemaakt is. Ook zijn er twee soorten fitting, u kunt kiezen tussen een ophangpendel met 1 of 3 fittingen.

Onze voordelen:

  • Snel geleverd
  • Gemaakt van hoogwaardig materiaal
  • De keuze uit twee fittingen
  • Verschillende snoerlengtes

 

Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Kleur
Ophangpendels Rvs zilver
Rvs zilver
Ophangpendels Wit
Wit
Ophangpendels Zilver
Zilver
Ophangpendels Zilver/grijs
Zilver/grijs
Ophangpendels Zwart
Zwart
Type
Snoerlengte
Materiaal
Fittingsoort
Ander aantal?

Handig ophangsysteem voor hanglampen

Voor het geval u zelf bijzondere lampenkappen heeft die u wenst op te hangen aan het plafond, biedt UwPrinter.nl handige ophangpendels om de lamp goed en veilig op te hangen. Om het u nog makkelijker te maken bieden wij dit ophangsysteem voor de hanglamp met diverse snoerlengtes én kunt u de keuze maken uit 2 verschillende fittingen. Toch liever persoonlijk ondersteuning nodig bij de juiste lengte of wilt u meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Waarom een ophangsysteem bestellen voor uw lampen?

Tegenwoordig is er voor bijna alles wel een handig ophangsysteem te vinden. Denk maar eens aan een ophangsysteem voor kunst of schilderijen of bijvoorbeeld een ophangsysteem voor lampen of schilderij ophangsysteem. Een ophangsysteem is handig, bespaart ruimte en ziet er ook nog eens netjes en professioneel uit.

Bij de meeste plafond ophangsystemen heb je tegenwoordig niet eens meer gereedschap, schroeven en spijkers nodig, dus extra handig voor de mensen met twee linkerhanden. Met een ophangsysteem houd je een ruimte opgeruimd, netjes en overzichtelijk en ben je van plan om toch nog eens te verhuizen, dan neem je je ophangsysteem gewoon weer met je mee. Surf eens op het net en ontdek wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Ophangsystemen voor lampen bestel je online bij Uwprinter.nl