Alle categoriëen

Informatie

Kussen (binnen)

Op zoek naar hoe u zich kan onderscheiden en op kan vallen? Vaak zit het in de kleine aanpassingen. Zoals gepersonaliseerde sierkussen met uw logo, motto, print of foto! Dit geeft een unieke sfeer in de ruimte. U kunt bij UwPrinter het sierkussen compleet bestellen, de hoes en de vulling los van elkaar en alleen de hoes bestellen. Zo is het makkelijk te wisselen om binnen 5 minuten weer een hele andere sfeer te kunnen creëren!

Onze voordelen:

  • Verschillende materialen en garen
  • Snelle levering
  • Topkwaliteit
  • Keuze in verschillende maten

Moment a.u.b. Message

Kussens bij UwPrinter

Om u te kunnen onderscheiden van uw concurrenten hebben wij onze sierkussens die u zelf kunt opmaken in uw huisstijl. U heeft keuze uit verschillende soorten materialen, garen en maten. Ook hebben wij meerde stijlen in ritsen om zo de topkwaliteit levend te houden! Door onze snelle levering is het binnen een aantal dagen al bij u thuis geleverd!

Printkwaliteit

Voor al onze stofsoorten is de printkwaliteit extreem hoog! Hierdoor komen de kleuren erg mooi uit en wordt het een echte eyecatcher om de ruimte mee te stijlen. De stoffen bevatten geen schadelijke elementen en zijn dus van topkwaliteit!

Hulp nodig bij het ontwerp of uw bestelling?

Heeft u hulp nodig bij het design of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag verder. Onze vormgevers en interne Dtp’ers helpen u graag bij uw design. Door ons ruime assortiment kunt u daar zeker vragen over hebben, maar daarom staat onze klantenservice 24/7 voor u klaar. Bij ons is geen vraag te gek.

Bestel uw eigen kussens en wij gaan direct voor u aan de slag!