• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08

Canvas laten bedrukken

Canvas

Bent u opzoek naar een leuk cadeau? Ga voor een canvas van UwPrinter! U kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten canvassen. De canvassen worden gemaakt van top kwaliteit canvas hierdoor gaan ze lang mee. Hebt u hem vanavond nodig? Ga dan snel naar onze spoedpagina en bestel uw canvas met spoed. Wij leveren de canvassen dan vanavond nog bij u af! Bij UwPrinter heb je ruime keuze in het assortiment.

Onze voordelen:

  • Iets unieks? Vraag ons
  • Productie altijd in eigen huis
  • Top kwaliteit canvas
  • Keuze uit drie formaten
Maak hier onder uw keuze zodat wij de prijs voor uw product kunnen berekenen:
Eindformaat
Materiaal
Bedrukking
Gewicht
Ander aantal?

Met spoed een canvas laten bedrukken?

Uw mooiste foto voor in huis bedrukt u op canvas bij Uwprinter.nl. Wij leveren hoge kwaliteit met volwaardige materialen. De foto op canvas is dezelfde dag nog bij u in huis! Laat er bijvoorbeeld een mooie foto van uw kinderen, huisdieren of uw mooiste vakantie foto op bedrukken. Het is het perfecte cadeau voor jong en oud! De canvassen worden gemaakt van 300 grams canvas materiaal. We hebben vele verschillende formaten waardoor er altijd een bij zit die aansluit bij uw foto!

Uw eigen foto op canvas

Uw foto is pas echt compleet als hij professioneel gedrukt is op canvas. De foto kan dezelfde avond nog op uw deurmat liggen! Perfect voor het vergeten cadeautje voor uw moeder of vader. Wilt u de foto mooi ophangen dan raden wij ook een ophangsysteem aan. Dit kan allemaal mee worden geleverd.

Hulp nodig bij een mooie canvas opmaak?

Hebt u hulp nodig bij het opmaken van bestanden, of vindt u het moeilijk een keuze te maken uit ons ruime aanbod? Dan helpt onze klantenservice u graag verder met uw bestelling. Onze ontwerpers zijn vakkundig opgeleid en hebben enorme kennis en ervaring op het gebied van vormgeving, zij willen u maar al te graag helpen bij problemen!

Wij leveren een kwaliteit foto op canvas, gemaakt van 300 grams canvaspapier. Met enkelzijdig full color bedrukking wordt uw foto perfect. Voor spoed bestellingen leveren wij maximaal 2 foto’s.

Bestel uw canvas drukwerk en wij gaan voor u aan de slag