Alle categoriëen

Informatie

Behanglijm bestellen voor uw bedrukte behang

Zonder topkwaliteit behanglijm kan het opplakken van uw behang nog een zware klus worden. Wij leveren de behanglijm die perfect past bij het materiaal wat wij gebruiken. Zo kunt u zorgeloos uw behang op de juiste plek plakken, en niet onbelangrijk, het blijft vele jaren zitten! Bestel daarom snel uw behanglijm, zodat wij aan de slag kunnen. Onze vormgevers helpen u graag bij het maken van een keuze omtrent de accessoires van behang.

Onze voordelen:

  • Snelle levertijd
  • Uitgebreid getest
  • Hecht perfect met ons bedrukte behang
  • Scherpe prijs

Moment a.u.b. Message

WAT IS BEHANGLIJM?

Behanglijm wordt ook wel behangplaksel genoemd. Dit middel wordt gebruik om het behang aan de muur te bevestigen. Belangrijke eigenschappen van deze lijm zijn dat deze (uiteraard) moet plakken en eenvoudig zelf aangemaakt moet kunnen worden. Het belangrijkste van behangplaksel of behanglijm is dat het niet te klonterig is, omdat het dan niet plakt achter het behang. Om goed te kunnen behangen mag de directe plakkracht van de lijm niet te groot zijn zodat nog geschoven kan worden met het behangpatroon. Ook mag de lijm na droging geen zichtbare resten achterlaten op het behang.

WAAROM BEHANGLIJM KOPEN BIJ UWPRINTER.NL?

Met de behanglijm van UwPrinter gaat u gegarandeerd makkelijk te werk. We zijn voor u opzoek gegaan naar de lijm die perfect matched bij onze behangsoorten. Hierdoor kunt u gemakkelijk te werk gaan zonder in de stress te komen met plakkend, scheurend of onbewerkbaar behang. 

HULP NODIG? VRAAG ONZE KLANTENSERVICE

Heeft u hulp nodig bij het bestellen van uw behanglijm? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar voor al uw vragen en helpen u graag! Geen vraag is voor onze vormgever te gek en zij helpen u graag verder in het proces van uw bestelling.

BESTEL UW BEHANGLIJN GEMAKKELIJK, SNEL EN DIRECT ONLINE BIJ UWPRINTER.NL