• Bereikbaar tot 18:00 uur
  • Reactie binnen 1 uur
  • Zelfde dag nog geleverd
  • 088 - 1 222 448
  • snel contact met ons via whatsapp!06 10 03 30 08
<b>Notice</b>: Undefined variable: blog in <b>/home/deb74009n52/domains/uwprinter.nl/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/blog.tpl</b> on line <b>22</b>

Zorg voor verlichting in de donkere dagen!

De klok is weer een uurtje terug gezet. Met het terugdraaien van de klok wordt het nu een stuk vroeger donker. Ondanks dat we zo’n fijne en lange nazomer hebben gehad kunnen we nu wel een lichtpuntje in de donkere dagen gebruiken. Bent u een keertje uitgekeken op uw lamp, maar werkt de lamp nog wel goed? Dan hoeft u niet alles te vervangen want vaak is een nieuwe lampenkap al voldoende om weer te kunnen genieten van de verlichting. Benieuwd naar hoe je dit het beste kunt aanpakken? Lees dan verder.

Er zijn talloze manieren om je huis in de donkere wintermaanden gezellig te maken, maar de belangrijkste volgens ons is toch wel het creëren van veel licht in huis. Door gebruik te maken van veel lampen worden donkere kamers zo omgetoverd tot een lichte, maar ook sfeervolle ruimte. Het is dus tijd om de lampenkappen een keertje te vervangen.

De juiste stijl verlichting voor iedere sfeer

De sfeer van een ruimte of kamer is erg bepalend voor de stijl van de verlichting. Wil je bijvoorbeeld een romantische sfeer in uw slaapkamer creëren? Kies dan voor een lamp met warme verlichting en een lampenkap met een romantisch tintje. Of wil je een industriële sfeer creëren, kies dan voor een redelijk felle lamp met een stoer bedrukte lampenkap.

Waar kan ik lampenkappen bestellen?

Op onze site kan je snel en goedkoop hanglampenkappen bestellen. Je kan zelf de bedrukking van de lampenkap kiezen. Lampenkappen kunnen bedrukt worden met logo’s, foto’s en teksten. De lampenkappen zijn alleen geschikt voor hanglampen. Leuk voor op kantoor, maar ook voor thuis! De lampenkappen worden geleverd binnen 10 dagen. Bovendien heeft u de keuze uit vierkante of ronde lampenkappen. Klik dan hier om ze te bestellen.

Tags: Lampenkap